evet ,hele stopsuz hiç oynamamlı. zaten 5 lik göstergeler düzelmedi. alım için izledim ama giremedim.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cadımız sizi etkilemiş olmamışımdır umarım. gerçi zararsız çıkış için fırsat verdi.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDöndüm E/D de merak etmeyin..
VOB manyağıyla uğraşamadım.. O uzunlar kaldı..
Yorum
-
1.4220 kısaların yarısını kapattım.. Ne maceraydı beee...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Yok kesinlikle etkilemediniz.. Ben zaten uzun kovalıyıp duruyordum..sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercadımız sizi etkilemiş olmamışımdır umarım. gerçi zararsız çıkış için fırsat verdi.
Zararla kol keserek duble döndüm.. Ben 1.4260 a razıyken orayı ip gibi indi
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Arızalı saat geliyor...
Ben pozisyonu kapatıyorum..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Bu saatlerde hep yön değişiyor..sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneyi arızalı ? konuşma mı var?
Bende terste yakalanıyorum.. O yüzden arızalı
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
14220 den longladım
abla kısaları kapatırken uzasan bak saat 18:30 ters yapabilir.
dur bakalım Kaptanımla bir istatistik yapıyoruz tutcekmi?söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum

Yorum