Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Rsi yukarı gösteriyor ama bilememCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDuruyo..
E/D kıstırdılar da..k24Maliyet 1.4279 oldu..
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Yani benim indikatörlerde öyle ama.. Bende bilemiyomk24PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRsi yukarı gösteriyor ama bilememYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
bu saatte bir dip yoklaması yapımış olabilir. sonra yukarı teper belki ikinci bir denemede longlamak tehlikeli olabilir.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYani benim indikatörlerde öyle ama.. Bende bilemiyomk24söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Beklediğim çubuk geldi..E/D 1.4305 ten 4/3 kapandı.Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
ROBOT lara kısaca BOT diyorlar. Online oyunlarda kullanılan bir terimmiş. Senin yerine Online olarak oyun oynatan program parçacıklarıan verilen isimmiş. Bu yarışma değil. Yarışma 2010 da olcak. Bunlar yeni yetmeler kişisel hesaplaşmalar.. tek tek gömücem onları inş...teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbot sıstem nedır, ılk defa duydum, yarısma falan mı bu,
mutlaka ea mı olması lazım yoksa manuel trade de olurmu...
Yorum
-
veri kötü geldi..doların pabucu dama mı atıldı yani..hay Allah..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterveri kötü geldi..doların pabucu dama mı atıldı yani..hay Allah..
veri Jyenine yaradı sanırım değer kazanıyor usd-jpy yi devirdisöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
DXY: 1515 de 78.16 idi..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterveri Jyenine yaradı sanırım değer kazanıyor usd-jpy yi devirdi
şimdi 77.97 de..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
E/D uzunlar hepsi kapandı.. HO..
65.625 vob flat..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-

Yorum