Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Abd de Büyüme rakamından sonra euro-dolar önce bir yukarı yaptı ama o bile yetmedi iyi data da gelse kötü datada gelse dolar yükseliyor. dikkatimi çekti bunu sizinle paylaşmak değerli görüşlerinizi almak istiyorum
"çift dip muhabbetti "uzun zamandır vardı sanırım gerçek olacak ?söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Günaydın kıslarrr..
Az önce uyandım.. E/D de yakışıklıbi OBO gördüm.. Sanverden bastım kısayı
1.4258Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
akarcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydin ablacigim her sey gönlünce olsun
Sağolasın canım.. Hepimizin gönlünce olur her şey inşallah..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Yorum
-
Günaydınız cümleten..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın kıslarrr..
Az önce uyandım.. E/D de yakışıklıbi OBO gördüm.. Sanverden bastım kısayı
1.4258
Yaşasınnn..Artık bende görebiliyorum tepelerde OBO ları..Yaşasınnn..
(Ama fazla çalışmaz gibi.. laf aramızda )
Huylu huyundan kolaylıkla vazgeçemezmiş..
Bol şanslar..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Kitabi OBO yaww.. Etme eylemeKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydınız cümleten..
Yaşasınnn..Artık bende görebiliyorum tepelerde OBO ları..Yaşasınnn..
(Ama fazla çalışmaz gibi.. laf aramızda )
Huylu huyundan kolaylıkla vazgeçemezmiş..
Bol şanslar..
çalışır çalışır 
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
ohhh maşallah.. E/D kısalarımla rahatladım...iyi yaşa emi..teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEurusd long , gunaydınlar herkese..

Sen şimdi stop olursun nası olsa

Yorum
-
Teooooo yol yakınken stopla.....Bak çok pis OBO var..
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeooooo stopla.....
aval aval bakmamak ıcın pesınen yazıyorum ben stopu,kotasyon 4 katını, 8 pıps yedıgı ıcın stopladı ve bugun bununla ısım bıttı...
Yorum

Yorum