bende euro-jpy longladım nededense işim olmaz bu pariteyle acayip hareket ediyor vay be
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
e/u ve altın büyük tepki için hazırlanmış oldular. sadece zamanı önemli.
e/u1,4285 altına gelmemeli veya gelse bile fazla kalmamalı ve 1,4262 altı görülmemeli. bu durumda ;1,43 longlanır. 1,4262 stop konur.tabii,göstergelerin al konumunuda dikkate almalı.
Yorum
-
Yorum
-
Onu bizde biliyoruz sevgili vobteknikvobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 gün düşeceksin vadeli bunu iyi biliyorum...
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Döndüm E/D de merak etmeyin..
VOB manyağıyla uğraşamadım.. O uzunlar kaldı..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
sabırla EMA ların gerilemesini ve nihai dip oluşumu izlenmeli....buraları daha çok can yakar....2010 ilk günler dikkatle izlenmeli...sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstere/u ve altın büyük tepki için hazırlanmış oldular. sadece zamanı önemli.
e/u1,4285 altına gelmemeli veya gelse bile fazla kalmamalı ve 1,4262 altı görülmemeli. bu durumda ;1,43 longlanır. 1,4262 stop konur.tabii,göstergelerin al konumunuda dikkate almalı.
Yorum
Yorum