Kısayım..E/D.. yemek yapıyorum bi yandan yazamadım..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
papazın yeni marifeti >>> 5dk > 50 MA etrafı yılan gibi kıvranmakta...rex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapazda düzen aynen böyle işlemiş...bas aşağı > yan yan git x 5 kez...ayıp denen şey var yahu...nereye kadar hep aynı numoro...ama çok etkili olmuş....
Yorum
-
Ahha Teo gelmiş...
Arayamıyorum seni işlerin var diyee..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Genelde seans değişince ibre tersine dönüyor ama.. trend bu belli olmas.. Ben sat kapa lara devam ediyom..rex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaat 18 ....bakalım USA seansında ibre aşağı dönecekmi...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Sert bi yukarı bende bekliyorum.. Düşemiyo şimdilik buradan..rex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdilik sat-kapat en mantıklısı....trend yönünde....fakat her an sert yukarı da yapabilir ...stoplara sadakat...
GOLD > 1,043/092 bandına adım adım yaklaşıyor...1,100 psikolojik destek tutacakmı bakalım...
1.4320 den uzunum o yüzden..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Rex..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteramanin ne oluyorrr. ya papazın üzerine kim oturduk24
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
-
rex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirkaç gün iş temposu nedeniyle fx takip edemedim....neler olmuş neler...abovvvv....
biraz makro baktım e/d ye...0,82 / 1,60 min/max.... >>> ilk durak 1,4187...
bence 1.39xx............6 ay sonra 1.2xxx....ab bölgesi imdat diyor....yunanistan-ispanya......
Yorum
-
Sayı: 2009 – 63
17 Aralık 2009
PARA POLİTİKASI KURULU KARARI
Toplantı Tarihi: 17 Aralık 2009
Toplantıya Katılan Kurul Üyeleri
Durmus Yılmaz (Baskan), Erdem Basçı, Burhan Göklemez, Turalay Kenç, M. brahim Turhan,
Abdullah Yavas, Mehmet Yörükoglu
Para Politikası Kurulu (Kurul), Bankamız bünyesindeki Bankalararası Para Piyasası ve
stanbul Menkul Kıymetler Borsası Repo–Ters Repo Pazarı’nda uygulanmakta olan kısa vadeli
faiz oranlarınının asagıdaki gibi sabit tutulmasına karar vermistir:
a) Gecelik faiz oranları: Merkez Bankası borçlanma faiz oranı yüzde 6,50, borç verme
faiz oranı ise yüzde 9,b) Geç Likidite Penceresi Faiz Oranları: Geç Likidite Penceresi uygulaması
çerçevesinde, Bankalararası Para Piyasası’nda saat 16.00–17.00 arası gecelik vadede
uygulanan Merkez Bankası borçlanma faiz oranı yüzde 2,50, borç verme faiz oranı
yüzde 12,
c) Açık piyasa islemleri çerçevesinde piyasa yapıcısı bankalara repo islemleri yoluyla
gecelik ve bir haftalık vadelerde tanınan borçlanma imkanı faiz oranı yüzde 8.
Son dönemde açıklanan veriler, iktisadi faaliyette ılımlı bir toparlanma sürecine girildigine
isaret etmektedir. Bununla birlikte, toplam talebe iliskin belirsizlikler sürmekte, istihdam
kosullarının kalıcı olarak iyilesmesinin uzun zaman alacagı anlasılmaktadır. Bu dogrultuda, orta
vadede yurt içi kaynak kullanımının ve dolayısıyla enflasyonun düsük seviyelerini koruyacagı
tahmin edilmektedir. Kurul, enflasyonda baz etkilerinin güçlü oldugu bir döneme girildigine ve bu
nedenle özellikle Aralık ayında yıllık enflasyonda belirgin bir artıs gözlenecegine dikkat çekmis,
buna karsılık temel enflasyon göstergelerinin olumlu seyrini sürdürecegi öngörüsünde
bulunmustur.
2008 yılı Kasım ayından bu yana sürdürülen faiz indirimlerinin etkisi ve küresel risk
algılamalarındaki iyilesmenin destegi ile kredi piyasasında olumlu gelismeler gözlenmektedir.
Bununla birlikte, küresel ekonomideki sorunların henüz tam olarak giderilememis oldugunu ve
toparlanmanın gücüne iliskin belirsizliklerin devam ettigini dikkate alan Kurul, Enflasyon
Raporu’nda açıklanan para politikası durusu dogrultusunda faiz oranlarının uzun bir süre düsük
düzeylerde tutulması gerekecegini vurgulamıstır.
Enflasyon görünümüne iliskin açıklanacak her türlü yeni verinin ve haberin, Kurul’un
gelecege yönelik durusunu degistirmesine neden olabilecegi önemle vurgulanmalıdır.
Para Politikası Kurulu Toplantı Özeti sekiz is günü içinde yayımlanacaktır
Yorum
-
yok orası ara hedef >>> 1,3750 (1,4189 sonrası)way_be Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence 1.39xx............6 ay sonra 1.2xxx....ab bölgesi imdat diyor....yunanistan-ispanya......
komşu ve diğeri....dubai taklidini yapıyorlar...EU fonlarına çökmek amaçları bence...biraz tiyatrodan baş ağırmaz misali....
Yorum
Yorum