petrol klasik hareketlerine başlayabilir. önce aşağı, veri sonrası long açanları patlatabilir. sonrasında tekrar yukarı. gerçi bu sıralar tüm ezberler bozuluyor. adamların işide ezber bozmak değil mi zaten.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Kapattımdı..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi ya süper :081:
Şimdide arkasından bakarız artık..
Paçasını bırakmam ama ..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
O anlarda yeni longcu çekmeye çalışıyor olamazlar mı?tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburalarda oyalandığına göre longçulara kapatma imkanı veriyor... peki normalde aşağı gidecekse böyle bir imkan verir mi?
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
sizce 65,025 görüp 64,900-65,000 arası oyalandığında longçu gelir mivobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO anlarda yeni longcu çekmeye çalışıyor olamazlar mı?
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKapattımdı..
Şimdide arkasından bakarız artık..
Paçasını bırakmam ama ..
benimkiler duruyor...o kadar cefasını cektik birazda sefasını sürelim...
Yorum
-
hay yaşa.. ama dikkat et..gevşeyecek biraz..akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenimkiler duruyor...o kadar cefasını cektik birazda sefasını sürelim...
9 günlük düşüşün telafisi olmalı..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
O kadarını bilemem ama eski zirve geçilirse baya bi longcu gelir tahminim...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersizce 65,025 görüp 64,900-65,000 arası oyalandığında longçu gelir mi
Burda 2li tepeye oynayan shortçu gelecektir diye düşünüyorum...
Yalnız dediğin gibi günlük grafikler düşüş için olgun lakin ağaların gönlü gelmesi lazım acı bir satış için...
Şu anda algıların long yönünde olduğunu düşünüyorum...Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
*abd merkez bankası faiz oranlarını değiştirmedi(beklenti 0-0.25%, önceki 0-0.25%)Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum