akcay Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
30 dakkalıklarda gibi... Ama saatlik sakat duruyor..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBence yukarı o...
Akşam yemeğinde Çin kebabı yapıyorum..
amiinnn;)söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Bunlar niye dellendi..
wti çakıldı kaldı yerinde.. :(İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Sen değilmiydin bana ,tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu yıkılasıca vob'un haftalık, günlük, saatlik göstergeleri falan zirve olmadı mı yaw hala?
"Abi asıl zirvelerde yükseliş oluyor" diyen..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
-
Sen değilmiydin bana,KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen değilmiydin bana ,
"Abi asıl zirvelerde yükseliş oluyor" diyen..
"Kardeş efg napıyorsa onu yapçan" diyen..
Yorum
-
noldu yawww niye dellendi bunlar aniden..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
makası bi kapatıp bi açıyorlar... yani kesme işlemi... kimi... bizi...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternoldu yawww niye dellendi bunlar aniden..
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternoldu yawww niye dellendi bunlar aniden..
domuz iğnesi olmaya gidiyorlar
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Sabah koyduğum vob grafında beyaz kalın çizgiye değdi..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum

Yorum