en büyük yatırımcı long diğerleri full short anladığım kadarıyla...
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ya da flat... peki çık çık çık nereye kadar... müşteri de çekmesi gerek değil mi?chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren büyük yatırımcı long diğerleri full short anladığım kadarıyla...
Yorum
-
chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren büyük yatırımcı long diğerleri full short anladığım kadarıyla...
büyük yatırımcı kim ?söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkim olduğunu bilmiyorum, hepimizin shortlarına göğüs gerebilecek kadar çok parası olan biri...
Mesaj kendini imha ettik24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
stoklarda azalmış..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
73.55 den 74.15 e sıçradı..akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABD'DE HAM PETROL STOKLARI 3,6 MILYON VARIL AZALDI (BEKLENTI:-2.1M ONCEKI:-3.82M)
-MATRIKS-
işte beklediğim buydu...İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkim olduğunu bilmiyorum, hepimizin shortlarına göğüs gerebilecek kadar çok parası olan biri...
kedidir o kedi
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster73.55 den 74.15 e sıçradı..
bende 72,90 görünüyor siz bir sonraki vadeye bakıyosunuz...daha doğrusu foreks ordan işlem yaptırıyor...
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster73.55 den 74.15 e sıçradı..
umarım kapatmamışsın güzelim varilleri yoksa devirdinmi?söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
kapatmadım valla..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterumarım kapatmamışsın güzelim varilleri yoksa devirdinmi?
ama veri saatinde dilim damağım kurudu..
elim tetikte bekliyorum..
...
ve kapattım..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapatmadım valla..
ama veri saatinde dilim damağım kurudu..
elim tetikte bekliyorum..
iyi ya süper :081:söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-

Yorum