Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
-
Sistemler konusunda vallahi sizler aşmışsınız..
Bende kimlerle raksediyormuşum..
El kantar-göz terazi gidiyormuşum..
Teşekkürler paylaşımlarınız için..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
haftalık degerlendirmeler, mazotta dusus surecek fiboyu test edecek g,b, duruyorBEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergecen haftalık degerlendirmeler eski forumda kaldıgı icin alımtılayamıyorum
neyse mazot degişiklik yok
http://forum.keyborsa.com/203317-post14925.html

YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
Bu çok iyi oldu... kitap karıştırmaktan kurtulacağız gibi...vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVT trader demişken burda help manueli var ve indikatörler hakkında geniş açıklamalar var, al işde forumsa paylaşım
VT Trader 2.0 Help Manual
Yorum
-
sanat eseri sahane bir kırmızı bar daha olusur gibi gorunuyorBEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltın grafigi sahane sanat eseri

YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Sistemlerle beynini yiyen çok... ama neticeye bakmak lazım... uygulanabilen sistem en iyi sistemdir... Sevgili Serdar Bey'in kulakları çınlasın...KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSistemler konusunda vallahi sizler aşmışsınız..
Bende kimlerle raksediyormuşum..
El kantar-göz terazi gidiyormuşum..
Teşekkürler paylaşımlarınız için..
Yorum
-
paramızın deger kaybedecegini sezgisel olarak dusunuyorum, cizgilere modifiye yaptık, cok uzun sure bu cızgılerı kullanmayı bekliyorumBEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
çizgi mizgi kalmadı tabi yukseliş bitti, bu hafta fiboyu bir elleriz 1,45lerBEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstere/d bu cızgıyı kırmaz gibime geliyor

en zor grafik bu anlamak icin
Yorum
-
BOĞA PİYASASI :
100*(c-llv(l,24))/(hhv(h,24)-llv(l,24)) >=75
AYI PİYASASI :
100*(c-llv(l,24))/(hhv(h,48)-llv(l,24)) <=25
Burdaki 48 , 24 olmalı düzeltmiştim ama foruma update ettimmi ondan çok emin değilim. Matrikste, Metatrader gibi kod yazılamıyor maalesef. Hele 3lü semaforu yazmak imkansız gibi birşey. Artik Matrikse girmiyorum. Forex trade için Matriks pek işe yaramıyor.
Yorum
-
Sadece sistem ile para yapmak çok zor. Tek satır Hesap/Kesişme formulu ile Trendde iş yapabilirsiniz. Ama BOT larda durum biraz daha farklı. Trade Algoritması geliştirdiginizde Sistemden çok daha farklı düşünüyorsunuz. MM den tutunda Trade Gün/saat ayarlarına, stoploss tan, Takeprofite kadar o kadar çok ince ayar varki. Heleki Volariteye göre Stoploss ve TP hesap etmek varki manuel olcak gibi değil. Martingale olayını dahil etmiyorum bile.
Yorum
-
Ben şöyle Trade ediyorum :
Forexte Metatrader platformunu kullanıyorum.
1-VPS hizmeti
2-BOT ( takıntım Kanal Tradeing)
3-BOT 'un set ayarlarını son 3 aya gore Testere tabi tutuyorum.($1,000 deposito ile)
4-Tek pariteye 2-3 BOT'u kilitliyorum.
5-En son aşama Dua ediyorum
...
Yorum
-
sn bgungor68bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMatrikste, Metatrader gibi kod yazılamıyor maalesef. Hele 3lü semaforu yazmak imkansız gibi birşey. Artik Matrikse girmiyorum. .
semafor da çıkan
1 için son 5 datanın % kaç
son 13 datanın % kaç
son 34 datanın % kaç primli veya zararlı olması gerektiğini bilsek uğraşabilirdim biraz
cross kullanımında ilk işlem sinyalle olmasına rağmen sonraki aşamalarda manuel mudahale edilmesi stop ve tp yazılması olmadı martingale yapılması mecburen traderin kendisine kalıyorbgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSadece sistem ile para yapmak çok zor. Tek satır Hesap/Kesişme formulu ile Trendde iş yapabilirsiniz. Ama BOT larda durum biraz daha farklı. Trade Algoritması geliştirdiginizde Sistemden çok daha farklı düşünüyorsunuz. MM den tutunda Trade Gün/saat ayarlarına, stoploss tan, Takeprofite kadar o kadar çok ince ayar varki. Heleki Volariteye göre Stoploss ve TP hesap etmek varki manuel olcak gibi değil. Martingale olayını dahil etmiyorum bile.
çelik gibi sinir ve Harun kadar parada gerektirebilir tabi
Bereketini görün güle güle harcayın :081: aramızda kazananların olması gerçekten sevindirici bir olay.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHer ay BOT'lari revise diyorum. Eger kazancı yerinde ise dokunmak yok. ne zaman aylık kazancı Negatife düşerse ince ayar. Para Kazanıyormusun diye sorarsanız .. ABV/HO ... çok şükür Porsche alacak kadar işte
...
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
Yorum