Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Abisi.. her türlü denedim noktaları kaldıramıyorum... k24Ne dedinizse yaptım..
Çok bezdirdi beni bugün.. haftaya seni msn de esir alırım.. Ama 1 hafta düşün hele ..
şimdi 5-10 dk içinde yaptık yaptık sonra bir dahaki hafta sonuna kadar yapamam belki haftayada olmayabilir
haftaya ve sonraki hafta sonları şehir dışına çıkmam gerekebilir iş için.
Bugün yaptık yaptık yani
Bu arada günlükte ne güzel çalışmış dimi
kaç kez repaint yapmıştır acaba varmıdır tahmini olan.?
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
yıl sonu ve noel kutlamalarına 8 işgünü kaldı(24 de kutlamalar başlıyor)...eskiler bilir....büyükler bu dönemde nasıl davranırlar....bizler FX te yeniyiz de...
şimdi 5-10 dk içinde yaptık yaptık sonra bir dahaki hafta sonuna kadar yapamam belki haftayada olmayabilir
haftaya ve sonraki hafta sonları şehir dışına çıkmam gerekebilir iş için.
Bugün yaptık yaptık yani
Bu arada günlükte ne güzel çalışmış dimi
kaç kez repaint yapmıştır acaba varmıdır tahmini olan.?
Aman üstat uyarayım bu semafor güzel gibi gözükür de trendde repaint yapar.
Günlük veya 5 dakikalık vadede o hep güzel çalışır çünki o anda fiyat atıyorum 63.500 ise 1 çıkar adamlar mala dalar 65.200 olursa o 1 yolda önce 2 ye sonra 3 e dönüşür...
Semafor u diğer indikatörlerle birlikte değerlendirmekte ve grafiklere asgari günlük vadede bakmakta yarar görüyorum.
Mesela 62.125 ile semaforda 1 çıkmış, öngörüm bu tepki dibinin daha alta kayacağı ve ya o 1 in veya 2 paintinin daha altta olacağı yönünde mesela 60.000 ler olabilir. Bunun nedeni günlük macd ve stochastik indikatörlerinin de bir düzeltme için uygun olması.
Ben bu haftaki yönü %51 ihtimal 60.000 - 61.000 lere doğru 1 düzeltme olarak ilerleme ihtimalini günlük grafiklere bakarak öngörüyorum. Pozum zaten şort. Yukarı çıkışlar olsa da 63.900 geçilmedikçe sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum.
Bu hafta şort aç kapa iyi olurdu. Hepinize yeni haftada hayırlı kararlar temenni ederim.
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum