Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PipsyGirl
    Çalışkan
    • 06 Ağustos 2009
    • 1559

pazar günü bille çalışmışsınız ya ne çalışkansınız
    piyasa açılıyor çın çın çın çııı
    herkese hayırlı işlemler diliyorum.
    söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• CATEDRAL
      TATLI CADI
      • 26 Şubat 2009
      • 897

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Abla ilk önce o dosyayı indir masaüstüne kaydet

sonra aç içini biraz oku.

daha sonra yapamadığın . lama işini halledip kaydedecek sen uğraşma

matriksten aktardığın yeni açılan Excel dosyasının üzerindeyken Ctrl+y ye bas yeter

olmadı MSN i aç tarif edeyim

Abisi.. her türlü denedim noktaları kaldıramıyorum... k24Ne dedinizse yaptım..

Çok bezdirdi beni bugün.. haftaya seni msn de esir alırım.. Ama 1 hafta düşün hele ..
      Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• Bear_Bull
        Spread Trader
        • 09 Şubat 2009
        • 773

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Abisi.. her türlü denedim noktaları kaldıramıyorum... k24Ne dedinizse yaptım..

Çok bezdirdi beni bugün.. haftaya seni msn de esir alırım.. Ama 1 hafta düşün hele ..

şimdi 5-10 dk içinde yaptık yaptık sonra bir dahaki hafta sonuna kadar yapamam belki haftayada olmayabilir
        haftaya ve sonraki hafta sonları şehir dışına çıkmam gerekebilir iş için.

Bugün yaptık yaptık yani

Bu arada günlükte ne güzel çalışmış dimi

kaç kez repaint yapmıştır acaba varmıdır tahmini olan.?

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

Pazar ve Pazartesilerini hiç sevmem trade olarak..

Eurusd simdilk long... 1.4615

Yorum

• PipsyGirl
            Çalışkan
            • 06 Ağustos 2009
            • 1559

size bir şey soracam siz hiç astrolojik yapılan bir euro-dolar grafiği gördünüz mü?
            ben şimdi yabancı bir sitede gördüm çok ilginç geldi.
            söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• PipsyGirl
              Çalışkan
              • 06 Ağustos 2009
              • 1559

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              size bir şey soracam siz hiç astrolojik yapılan bir euro-dolar grafiği gördünüz mü?

bence kafayı yemiş bunlar

Yorum

• sungur
                Bağımlı
                • 19 Mart 2009
                • 0

teo;
                euro/gbp ilk defa ilgileniyorum. tepelerden dönüş var gibi. ne diyor sizin sistem?

Yorum

• CATEDRAL
                  TATLI CADI
                  • 26 Şubat 2009
                  • 897

Evet.. Onların treyd programlarıda var..Kurmayı denedim.. Çalıştıramadım..

Zaten o yabancı şirketlerin gurularıda var..

Dolunay grafı falan hazırlıyordu sayın sazan bi ara..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• teo
                    Demirbaş
                    • 03 Mart 2009
                    • 3712

Eurusd stop...

Yorum

• PipsyGirl
                      Çalışkan
                      • 06 Ağustos 2009
                      • 1559

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Evet.. Onların treyd programlarıda var..Kurmayı denedim.. Çalıştıramadım..

Zaten o yabancı şirketlerin gurularıda var..

Dolunay grafı falan hazırlıyordu sayın sazan bi ara..

yapma ya bende ilk defa görünce dalga geçiyorlar sanmıştım.

Yorum

• CATEDRAL
                        TATLI CADI
                        • 26 Şubat 2009
                        • 897

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Pazar ve Pazartesilerini hiç sevmem trade olarak..

Eurusd simdilk long... 1.4615

Yine sistemine karşısın dikkat...

Yorum

• CATEDRAL
                          TATLI CADI
                          • 26 Şubat 2009
                          • 897

yapma ya bende ilk defa görünce dalga geçiyorlar sanmıştım.
                          OOOO acaip sektör o amerikada

Yorum

• rex
                            Bağımlı
                            • 04 Haziran 2009
                            • 63

fx e/d

yıl sonu ve noel kutlamalarına 8 işgünü kaldı(24 de kutlamalar başlıyor)...eskiler bilir....büyükler bu dönemde nasıl davranırlar....bizler FX te yeniyiz de...

Yorum

• sungur
                              Bağımlı
                              • 19 Mart 2009
                              • 0

sanırım 14 aralıkta e/u vade sonu. altın da vade sonun dan 1 hafta sonra sert düşüşler geldi.

Yorum

• vobteknik
                                Bağımlı
                                • 07 Ekim 2009
                                • 401

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                şimdi 5-10 dk içinde yaptık yaptık sonra bir dahaki hafta sonuna kadar yapamam belki haftayada olmayabilir
                                haftaya ve sonraki hafta sonları şehir dışına çıkmam gerekebilir iş için.

Bugün yaptık yaptık yani

Bu arada günlükte ne güzel çalışmış dimi

kaç kez repaint yapmıştır acaba varmıdır tahmini olan.?

Aman üstat uyarayım bu semafor güzel gibi gözükür de trendde repaint yapar.

Günlük veya 5 dakikalık vadede o hep güzel çalışır çünki o anda fiyat atıyorum 63.500 ise 1 çıkar adamlar mala dalar 65.200 olursa o 1 yolda önce 2 ye sonra 3 e dönüşür...

Semafor u diğer indikatörlerle birlikte değerlendirmekte ve grafiklere asgari günlük vadede bakmakta yarar görüyorum.

Mesela 62.125 ile semaforda 1 çıkmış, öngörüm bu tepki dibinin daha alta kayacağı ve ya o 1 in veya 2 paintinin daha altta olacağı yönünde mesela 60.000 ler olabilir. Bunun nedeni günlük macd ve stochastik indikatörlerinin de bir düzeltme için uygun olması.

Ben bu haftaki yönü %51 ihtimal 60.000 - 61.000 lere doğru 1 düzeltme olarak ilerleme ihtimalini günlük grafiklere bakarak öngörüyorum. Pozum zaten şort. Yukarı çıkışlar olsa da 63.900 geçilmedikçe sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum.

Bu hafta şort aç kapa iyi olurdu. Hepinize yeni haftada hayırlı kararlar temenni ederim.
                                Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information