Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PipsyGirl
    Çalışkan
    • 06 Ağustos 2009
    • 1559

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Pipsy

Burada ne hanımağa ne ağa v.s var.. Hepimiz bir şeyleri paylaşmak için burdayız.. Yani apoletlerimizdeki yıldızlar fazla diye çok biliyoruz.. Yanılmayız falan diye bir şey yok..
    Abla ben senin herhalini seviyorum. Hanımağalıkta yakışır vallahi
    dobracılığına bayılıyorum. sen kendini sakın bozma
    iki saattir yazacam yazamıyorum. evde işler çok birikmiş
    söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• PipsyGirl
      Çalışkan
      • 06 Ağustos 2009
      • 1559

geçen gün bir abimiz bu yazıyı buraya yazmıştı ben önemli gördüğüm için tekrar koymak istedim.

Rogers dolarda ralli bekliyor

Jim Rogers, doların kısa vadede yukarı doğru bir hareket yapacağına para yatırdığını, ancak ABD ekonomisinin bozulacağı beklentisiyle dolar konusunda uzun dönemde olumsuz olduğunu açıkladı.

Mali krizin ABD'de yönetilmesinini beğenmediğini daha önce defalarca açıklayan Rogers, şu andaki ekonomideki yukarı doğru hareketin geçici bir rahatlama olduğunu öne sürdü.

New York'ta Reuters 2010 Yatırım Beklentileri konferansında konuşan Rogers, kısa dönemde, doların düşeceği yolunda beklentiler arttığı için, bir ralli beklediğini söyleyerek, ''son birkaç aydır dolar alıyorum, çünkü doların aşağıya doğru gideceğini düşünen çok sayıda insan var,'' dedi.

''Kriz tam olarak hissedildiği zaman dolar rallisi başlayacak,'' diyen Rogers, doların düşececeği beklentisiyle açık pozisyonları bulunanların bunları kapatmak için harekete geçmesiyle doların durumunuın daha da güçleneceğini kaydetti. Rogers şöyle devam etti: ''Dolarda bir şekilde bir ralli bekliyorum. Eğer bu ralli bir çeyrek ya da bir yıl sürerse satarım. Ancak bu kadar sürmezse paniklerim ve herkesle birlikte satarım,'' dedi.

ABD ekonomisini kötüye götürenlerin bankalar ve diğer mali durumu bozuk kuruluşların batmasına izin vermeyen yönetim olduğunu savunan Rogers, ''Washington'da bulunanlar inanılmaz boyutta borçlanıyorlar. Sonunda merkez bankası da iflas edecek. Bunun önüne geçebileceklerine ben inanıyormuyum? Tabi ki hayır. Onlar bürokrat,'' dedi.

ABD ekonomisini durgunluktan çıkarmak için yapılan borçların bir felakete yol açacağını söyleyen Rogers, ABD'yi daha derin bir krize kaymaktan başka bir sonuç beklemediğini söyledi.

Yatırım konusunda da Asya ve özellikle Çin konusunda olumlu olduğunu söyleyen Rogers, Brezilya'nın da yatırım yapılabilir olduğunu, ancak bürokrasinini baskıcı bulduğu Hindistan'dan hoşlanmadığını söyledi. Rusya'nın daha da kötü olduğunu kaydeden ünlü yatırımcı, bu ülkede sonunda ''beş parasız ve ölü'' olarak bulunabileceğinizi belirtti.

Emtialar konusunda da olumlu olduğunu söyleyen Rogers, ancak altın ve petrolde bir düzeltme beklediğini, ancak bunun ne zaman olacağını tahmin edemediğini kaydetti.
      söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• mordak
        Yasaklı
        • 26 Şubat 2009
        • 191

zaGor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        demiyosun valla.. haydi satsana
        sorma bırak satmayı ben kendim kullanmaya bile kıyamıyorum...hehehe...

Yorum

• CATEDRAL
          TATLI CADI
          • 26 Şubat 2009
          • 897

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Çerçevelet duvara as..
          Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• bgungor68
            ....................
            • 06 Aralık 2007
            • 809

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bu cümle beni koparttı..:kahkaha::kahkaha:

Yorum

• mordak
              Yasaklı
              • 26 Şubat 2009
              • 191

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Çerçevelet duvara as..

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

Bugun tum gun yoldaydım, nıhayet evıme gelebıldım...

Guzel yazışmalar olmuş,

Ama Terecıye tere satanlar yokmu, en çok ona bayılıldım.Birde zeytinyağı gibi su üstüne çıkmak istiyor..

Ben sistemi almak istiyorum eğer kazandırıyorsa.

Sen bunu isbat etmiyecekmisin...

Nedir isbatı, kazandırması değil mi..

Daha önce yazdım..

Lütfedersen online realtime sinyallerini yaz 15 gün görelim diye...

Asıl laf ebeliğini kendisi yapıyor. Yavuz hırsız evsahibini bastırır misali...

Yayınla sinyallerini ak göt kara göt belli olsun .. (Atasözüdür)

Bak ben saat 2:01 de barın açılışını görüp yazıyorum, Tutuyor, tutmuyor ama insanlar diyor ki Teo 'nun sistemi şurda çalışıyor, şurda çalışmıyor...

Bende geçmiş grafiğin üzerine al sat yazayım, sonra da satmaya çalışayım..

Aklı başında adam götüyle güler senin bu geçmiş grafik üzerinde ki sinyallerine,

Realtime yazacaksın.... Gagalanacak adam yok burda.. Burasi bilinçli kokana kızlar odası...heheh

Topiğin adı yanılttı seni herhalde , bizleri gerçekten sıfır kilometre genç kız zannettin,

Bizim bir kulağımızın arkası kaldı ellenmedik.....

Yorum

• vobteknik
                  Bağımlı
                  • 07 Ekim 2009
                  • 401

Ya bi denedi işde vakvakları olmadı yavuz hırsız oldu bakdı papuç pahalı sonsuzluğa kadem basdı
                  Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...

Yorum

• vobteknik
                    Bağımlı
                    • 07 Ekim 2009
                    • 401

Atasözünde koyun der Tooman abi

Yorum

• vobteknik
                      Bağımlı
                      • 07 Ekim 2009
                      • 401

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bizim bir kulağımızın arkası kaldı ellenmedik.....
                      Benim imzayı özetlemişin abi

Yorum

• Bear_Bull
                        Spread Trader
                        • 09 Şubat 2009
                        • 773

Aşağıdaki yazıyı yazmıştım ama ne cevap geldi nede systerter sonucunu görebildim sonraki yazışmalarda.

en poktan sistem bile periyotlarını 5-10-15-30-60-120 gün diye sıralarsanız sonrasındada istediğiniz grafiğini seçip yayınlarsanız kazandırıyor diye gözükür.

Madem süper bir sistem var ortada her periyotta her senette çalışması lazım.

Bizdede tonla sistem var ama güvenipte hiç bir sisteme göre işlem yapamıyoruz kaybetme korkusundan.

Sadece grafiğe gözle bakıp stop veya poz arttırma stratejisi ile işlemlere devam edip en ufak bir geri çekilme / tepkide ettiğimiz zararın 10/1 kar görünce bereket versin / HO diyoruz.

Ama bu arada zevk olsun (iş olsun torba dolsun diyede sistemlerle uğraşmaktan kendimizi alamıyoruz.)

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sn Sinyaller

5-15-30-60-120 dk ve günlük performansını systesterden test edip yazabilirmisin ?

bizde ona göre sistemlerimizi (her ne kadar kullanmasakta) yarıştıralım bakalım .

VOB 30 ve

endex 30 un tüm kağıtlarını seç bakalım nerelerde kazanıp nerelerde iş yapmıyor görelim.
                        Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• delidayim
                          Katılımcı
                          • 26 Mayıs 2009
                          • 214

abbas güçlü ye konuk olan ALİ SABANCI YA,pegasusta ikram edilmesi için kuruyemiş satmak istiyorum demişti bi genç
                          ali sabancı nın peyman kuruyemiş i ni bilmiyodu heralde.
                          yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• delidayim
                            Katılımcı
                            • 26 Mayıs 2009
                            • 214

teoman abi ayıptır sorması çok seyahat ediyorsun ne işle meşgulsun?
                            yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• vobteknik
                              Bağımlı
                              • 07 Ekim 2009
                              • 401

1 fx sitesinin reklamında şöyle diyor;

750 dolara hesap aççan biz de 250 dolar vercez etcek 1000 doların.
                              1/300 kaldıraç ile 1000 dolarınlan 300.000 dolarlık altın alcan.
                              Akşama kalır kalmaz %1 altın artcak sen de akşama kalır kalmaz 3.000 dolar kazancan.(Aslında 1000 komuştu 2000 kazandı)

Şinci arkadaş da konuyu bu şekilde özetleseydi belki daha faydalı olacaktı

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                teoman abi ayıptır sorması çok seyahat ediyorsun ne işle meşgulsun?
                                Şehir şehir dolaşıp sistem pazarlıyorum hehehe

Yorum

Working...
                                X

Debug Information