kenanji Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kardesim ben bu piyasa yapıcıyı takdir ediyorum şiir gibi yukarı kırıyo gibi yapıp fiboya indirmis
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
vay annassını sayın seyirciler...kardesim ben bu piyasa yapıcıyı takdir ediyorum şiir gibi yukarı kırıyo gibi yapıp fiboya indirmis
Dtp'yi bile kapattırdı. Her şeyi yapabilir bu piyasa yapıcı...
Metatrader konusunu bilen varsa yazıversin, acemiyim de ben...
Yorum
-
MetaTrader ile İMKB verileri alınamıyor. Ama Matriksten veri alışverişi yapılabliyor.salihli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermetatrader ile imkb verileri alınabiliyor mu?
Yorum
-
1.4710 da dedim 60 pips yaptı...daha ne yapsın,girmesini bildiğin gibi çıkmasınıda bileceksin.ne dediysek arkasındayız.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhakkaten biri koltuklara yaslanın kemerleri bağlayın falan diyodu
Yorum
-
borsa dusmesin diye bu saat te kapattılarsalihli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay annassını sayın seyirciler...
Dtp'yi bile kapattırdı. Her şeyi yapabilir bu piyasa yapıcı...
Metatrader konusunu bilen varsa yazıversin, acemiyim de ben...
ptesiye unutulur yada yalandan dusururler azcıkYASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
eywallah arkasındasında senin şu sinyaller sat verdğinde düşüyüoruz diye de uyarsaydın senin o 60 pips ozaman makbul olurdu.neyse tartışmak için yazmadım zaten.her zat kendi kararını kendi verir burada herkes kendi düşüncesini özgürce söyler.ben bundan yanayım zaten;)sinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4710 da dedim 60 pips yaptı...daha ne yapsın,girmesini bildiğin gibi çıkmasınıda bileceksin.ne dediysek arkasındayız.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Hacıııı,Haftalık destek arkadaşlar...ağalar ya tamam ya devam diyecekler..ama güçlü trend desteği buralar öyle yukarı yapmadan zırt diye kıracaklarını sanmıyorum...
ben de yakında yazcem ''zırt'' diye kendi sistemimi...
Mevlam yardın edecek inşallah...
Yorum

Yorum