Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
calıstıgım kurumdaki oyuncuların pozları herkes longda bekliyormus oglen itibariyle aksam 19 civarı bir daha acıklanacak bu veriler bakalım kimler stoplamıs yada ilave alım yapmıs ,bu pozları yemeden yukarı donmez sanırım buyuk amcalar e tabi buyuk amcalar bu istatistikleri online alıyor biz gunde iki defa
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Senaryo : 6 Fiyat : Yatay APS : Azalıyor Etki : Nötr Piyasa :
Eski boğalar, pozisyon kapatmak için agresif alan eski ayılara pozisyon kapatmak için agresif satıyorlar.
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
calıstıgım kurumdaki oyuncuların pozları herkes longda bekliyormus oglen itibariyle aksam 19 civarı bir daha acıklanacak bu veriler bakalım kimler stoplamıs yada ilave alım yapmıs ,bu pozları yemeden yukarı donmez sanırım buyuk amcalar e tabi buyuk amcalar bu istatistikleri online alıyor biz gunde iki defa
Sn. oguzt;
Bu durumu online görüyo olsam ve bende para sınırsız olsa ve hala kazanmak istesem ne yapardım acaba?
hehe neler yapılmazki Sn. vobteknik disimin kovuguna yetecek miktarda alıcı gelince basardım hepsi stoplarken onların stoplarını ben alır yukarı cıkardım onlarda hay allah bak stopu calıstırıp gerı dondu dıye bırdaha atlarlardı sonra yermisin yemezmisin birdaha bastan
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
hehe neler yapılmazki Sn. vobteknik disimin kovuguna yetecek miktarda alıcı gelince basardım hepsi stoplarken onların stoplarını ben alır yukarı cıkardım onlarda hay allah bak stopu calıstırıp gerı dondu dıye bırdaha atlarlardı sonra yermisin yemezmisin birdaha bastan
çok kötüsün ya
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Eminim palagiller de bunu kovalıyolardır...Çoğunluk kaybedecek ki palagiller kazansın dimi ama
Yorum