Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PipsyGirl
    Çalışkan
    • 06 Ağustos 2009
    • 1559

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç iyibişi diil....göze gelir mazallah.. kendine bile söleme:081:
    iyi bir trader böyle hurafelere kulak asmaz hehe
    söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• bogazici77
      .............
      • 11 Temmuz 2009
      • 1920

hakkaten biri koltuklara yaslanın kemerleri bağlayın falan diyodu
      Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• oguzt
        Tecrübeli
        • 27 Şubat 2009
        • 427

calıstıgım kurumdaki oyuncuların pozları herkes longda bekliyormus oglen itibariyle aksam 19 civarı bir daha acıklanacak bu veriler bakalım kimler stoplamıs yada ilave alım yapmıs ,bu pozları yemeden yukarı donmez sanırım buyuk amcalar e tabi buyuk amcalar bu istatistikleri online alıyor biz gunde iki defa
        Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• vobteknik
          Bağımlı
          • 07 Ekim 2009
          • 401

apsd -5k

Senaryo : 6 Fiyat : Yatay APS : Azalıyor Etki : Nötr Piyasa :
          Eski boğalar, pozisyon kapatmak için agresif alan eski ayılara pozisyon kapatmak için agresif satıyorlar.
          Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...

Yorum

• CATEDRAL
            TATLI CADI
            • 26 Şubat 2009
            • 897

EEEE netces şimdi...Sayın sistemci çok iddialı ve sert girmişti aleme.. E/D trend AL ı verdi demişti sabah..

Longladık.. Ne etces şimdi demeyin... Ona göre..
            Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• vobteknik
              Bağımlı
              • 07 Ekim 2009
              • 401

oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              calıstıgım kurumdaki oyuncuların pozları herkes longda bekliyormus oglen itibariyle aksam 19 civarı bir daha acıklanacak bu veriler bakalım kimler stoplamıs yada ilave alım yapmıs ,bu pozları yemeden yukarı donmez sanırım buyuk amcalar e tabi buyuk amcalar bu istatistikleri online alıyor biz gunde iki defa
              Sn. oguzt;

Bu durumu online görüyo olsam ve bende para sınırsız olsa ve hala kazanmak istesem ne yapardım acaba?

Yorum

• delidayim
                Katılımcı
                • 26 Mayıs 2009
                • 214

1.4625 ten tekrar aşağı dönerse dk lık indikatörler müthiş iş çıkarıyor diyecem
                yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• oguzt
                  Tecrübeli
                  • 27 Şubat 2009
                  • 427

hehe neler yapılmazki Sn. vobteknik disimin kovuguna yetecek miktarda alıcı gelince basardım hepsi stoplarken onların stoplarını ben alır yukarı cıkardım onlarda hay allah bak stopu calıstırıp gerı dondu dıye bırdaha atlarlardı sonra yermisin yemezmisin birdaha bastan
                  Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• vobteknik
                    Bağımlı
                    • 07 Ekim 2009
                    • 401

apsd -7500 oldu son anda...

düne göre fiyat arttı ... Buna göre şortlar iş yapabili.

Senaryo : 3 Fiyat : Yukarı APS : Azalıyor Etki : Olumludan olumsuza Piyasa :
                    Eski ayılar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*

Yorum

• PipsyGirl
                      Çalışkan
                      • 06 Ağustos 2009
                      • 1559

hehe neler yapılmazki Sn. vobteknik disimin kovuguna yetecek miktarda alıcı gelince basardım hepsi stoplarken onların stoplarını ben alır yukarı cıkardım onlarda hay allah bak stopu calıstırıp gerı dondu dıye bırdaha atlarlardı sonra yermisin yemezmisin birdaha bastan

çok kötüsün ya
                      söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• vobteknik
                        Bağımlı
                        • 07 Ekim 2009
                        • 401

Eminim palagiller de bunu kovalıyolardır...Çoğunluk kaybedecek ki palagiller kazansın dimi ama

Yorum

• CATEDRAL
                          TATLI CADI
                          • 26 Şubat 2009
                          • 897

vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Eminim palagiller de bunu kovalıyolardır...Çoğunluk kaybedecek ki palagiller kazansın dimi ama

palagillerin elinde daha açık ve de neti vardır
                          Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• oguzt
                            Tecrübeli
                            • 27 Şubat 2009
                            • 427

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            çok kötüsün ya
                            Demek para beni bozuyor iki dk da katlettim ortalıgı

Yorum

• delidayim
                              Katılımcı
                              • 26 Mayıs 2009
                              • 214

1.4600 hadi bakem
                              yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• vobteknik
                                Bağımlı
                                • 07 Ekim 2009
                                • 401

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                palagillerin elinde daha açık ve de neti vardır
                                Bi gün ben de bakacam o açık ve net şeye

Yorum

Working...
                                X

Debug Information