Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • teo
    Demirbaş
    • 03 Mart 2009
    • 3712

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teo abi nzd yi ne yaptın?
    sorma duruyor shortta bugun dayanmak ıcın yenıden para gonderdım...

su an sata gectı bende dursun artık...

Yorum

• PipsyGirl
      Çalışkan
      • 06 Ağustos 2009
      • 1559

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      teo abi nzd yi ne yaptın?

şimdi bakıyordum insan stoplansa bile genede bakıyor ne de olsa....

obo yapıyor gibi bir bak istersen?
      söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• lafola
        Tecrübeli
        • 01 Mart 2009
        • 191

Duayen Rogers in dediklerini okuyalım ..Sistemini anlamaya çalışalım..

Jim Rogers, doların kısa vadede yukarı doğru bir hareket yapacağınapara yatırdığını, ancak ABD ekonomisinin bozulacağı beklentisiyledolar konusunda uzun dönemde olumsuz olduğunu açıkladı...Mali krizin ABD'de yönetilmesinini beğenmediğini daha önce defalarcaaçıklayan Rogers, şu andaki ekonomideki yukarı doğru hareketin geçicibir rahatlama olduğunu öne sürdü.New York'ta Reuters 2010 Yatırım Beklentileri konferansında konuşanRogers, kısa dönemde, doların düşeceği yolunda beklentiler arttığıiçin, bir ralli beklediğini söyleyerek, ''son birkaç aydır dolaralıyorum, çünkü doların aşağıya doğru gideceğini düşünen çok sayıdainsan var,'' dedi.''Kriz tam olarak hissedildiği zaman dolar rallisi başlayacak,'' diyenRogers, doların düşececeği beklentisiyle açık pozisyonlarıbulunanların bunları kapatmak için harekete geçmesiyle dolarındurumunuın daha da güçleneceğini kaydetti. Rogers şöyle devam etti:''Dolarda bir şekilde bir ralli bekliyorum. Eğer bu ralli bir çeyrekya da bir yıl sürerse satarım. Ancak bu kadar sürmezse paniklerim veherkesle birlikte satarım,'' dedi...
        ABD ekonomisini kötüye götürenlerin bankalar ve diğer mali durumubozuk kuruluşların batmasına izin vermeyen yönetim olduğunu savunanRogers, ''Washington'da bulunanlar inanılmaz boyutta borçlanıyorlar.
        Sonunda merkez bankası da iflas edecek. Bunun önüne geçebileceklerineben inanıyormuyum? Tabi ki hayır. Onlar bürokrat,'' dedi.ABD ekonomisini durgunluktan çıkarmak için yapılan borçların birfelakete yol açacağını söyleyen Rogers, ABD'yi daha derin bir krizekaymaktan başka bir sonuç beklemediğini söyledi...Yatırım konusunda da Asya ve özellikle Çin konusunda olumlu olduğunusöyleyen Rogers, Brezilya'nın da yatırım yapılabilir olduğunu, ancakbürokrasinini baskıcı bulduğu Hindistan'dan hoşlanmadığını söyledi.Rusya'nın daha da kötü olduğunu kaydeden ünlü yatırımcı, bu ülkedesonunda ''beş parasız ve ölü'' olarak bulunabileceğinizi belirtti. Emtialar konusunda da olumlu olduğunu söyleyen Rogers, ancak altın vepetrolde bir düzeltme beklediğini, ancak bunun ne zaman olacağınıtahmin edemediğini kaydetti..
        kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
        titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
        perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

Yorum

• lafola
          Tecrübeli
          • 01 Mart 2009
          • 191

Sorosun ortağı Rogers Borsa sihirbazları adlı ,1986 larda yazılmış ve bu önemli sayılan trading kitabına ,top traderler listesinde girmeyi başarmıştır..24 yıl sonra halen daha en önemli duayendir..Borsayla ilgili bildikleri sanırım TR deki herkesin toplamından çok daha fazladır..Aynı Rogers 800 dolarlara çıkan altını 600 dolarlardan shortlayarak 800 dolara çıkmasını soğuk kanlılıkla bekleyebilmiştir ( 200 dolarlık artış kontrat başına 20 000 dolar zarar demektir ..Altının teminatıda o tarihlerde 3000-4000 dolar filan olmalı ..kullanabileceği kaldıracın tahmini olarak 20 de birini filan kullanmış olmalı)

Acaba Rogersin mekanik sistemlerden ,formasyonlardan ,indikatörlerden ortalamalardan haberi olmayabilirmi? Acaba Rogers pozisyona girerken 100 misli kaldıraç kulanılabileceğini bilmemektemidir?

Bu arada Rogers Bernankeyede yalova kaymakamı muamelesi yapmışki ..Bunuda ciddiye alırım..
          kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
          perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

Yorum

• oguzt
            Tecrübeli
            • 27 Şubat 2009
            • 427

Buda benim sistemin sonucları ama paylasamam mumkun degil hic ısrar etmeyin cunku yok boyle bir sistemim
            similatorde yaptıgım al satlar tabi grafik oldugu gibi onumde acıktı )
            saka olsun diye koydum lutfen kimse alınmasın ustune
            Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• sinyaller
              Yeni üye
              • 10 Aralık 2009
              • 30

Yorum

• sinyaller
                Yeni üye
                • 10 Aralık 2009
                • 30

NZDUSD calisma....

Yorum

• teo
                  Demirbaş
                  • 03 Mart 2009
                  • 3712

Bazen 10 dakıka bazen 5 dakıkalık grafıkler gonderıyorsunuz,

ne zaman hangı grafık olacagını nasıl belırlıyorsunuz acaba..

Kural nedır..

Yorum

• sinyaller
                    Yeni üye
                    • 10 Aralık 2009
                    • 30

farklı parametler var 2 sistemde ondan dolayı...aynı sistem değil 2 sitemde farklı...biri diğerine göre daha gec sinyal veriyor biri hızlı diğeri yavaş,yavaş olanda 10 m hızlı olanda 15 m kullanıyorum.5 m kullansamda bir şey farketmez.

Yorum

• oguzt
                      Tecrübeli
                      • 27 Şubat 2009
                      • 427

Doji ilegelen doji ile gider teyidini gormek lazım
                      Teo abi gece yukarı acıp asagı doner umarım
                      H8 Nzd / Usd (mumlar dısında hersey M30)
                      Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• bgungor68
                        ....................
                        • 06 Aralık 2007
                        • 809

sinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        farklı parametler var 2 sistemde ondan dolayı...aynı sistem değil 2 sitemde farklı...biri diğerine göre daha gec sinyal veriyor biri hızlı diğeri yavaş,yavaş olanda 10 m hızlı olanda 15 m kullanıyorum.5 m kullansamda bir şey farketmez.
                        Sn.Sinyaller acaba kullandıgınız sistem hem VOB ta hemde Forexte aynı performansı mı veriyor? Yoksa Forexte ayrı VOBta ayrımı sistem kullanyorsunuz?

Yorum

• BEYAZIT
                          Tecrübeli
                          • 05 Temmuz 2009
                          • 266

saatlik satıs yanlası ama gunluk yukselmek istiyor
                          yalandan doji yapıp sonra yukseltip milleti terse getireceklerini dusunuyorum.

YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!

Yorum

• teo
                            Demirbaş
                            • 03 Mart 2009
                            • 3712

BU açılışa gore gordugum olay E/D bodozlama asagı, USDCHF once asagı sonra tum gun yukarı gozukuyor..

Kralıce ıse yukarı yapacak gıbı gozukuyor...

USdjpy maksımum 88.79 'a kadar yukselıs , daha sonra onun da yonu asagı goruyorum...

Yorum

• teo
                              Demirbaş
                              • 03 Mart 2009
                              • 3712

USDCHF grafık

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

Kraliçe goruntu bozuluyor, bu sekılde gıderse o da asagı donecek gıbı gozukuyor...

Lakın onda kı goruntu bodozlama degıl, once dusecek sonra gunu artı kapatacak muhtemelen..

Maksımum dusus 1.6182

Yorum

Working...
                                X

Debug Information