1.6318 kraliçenin desteği burda ama zorlayacakmı görecez.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
amaaaan bende gaza geldim bişi yokmuş
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
O da olur inşallah.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster%6.66 eksi kapayasıca...k24
Bugün öyle 1 eksi kapasa ne dadlı olur be.
İnanasım gelmiyor demekki olabilir
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
abla bugüne kadar senin gördüğün en büyük şelale % kaçtı.hatırlayabiliyomsunBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Kapanışa 15 dakka kala %4 e yakın vermişlerdi birinde...bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabla bugüne kadar senin gördüğün en büyük şelale % kaçtı.hatırlayabiliyomsunYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Kapanışa 15 dakika kala kaçdı ki?CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKapanışa 15 dakka kala %4 e yakın vermişlerdi birinde...
-%3 müydü?
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Yok diildi.. Artıydı hatırladığım kadarıyla.. EFG yle Doçe tek tuş yapmışlardı..vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKapanışa 15 dakika kala kaçdı ki?
-%3 müydü?
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
7 mayıs 2009 mu tarih?CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKapanışa 15 dakka kala %4 e yakın vermişlerdi birinde...
Yorum
-
Hatırlamıyorum ki.. Ama pozisyonel olarak olayı hatırlıyorumtractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7 mayıs 2009 mu tarih?
Yorum
-
bende hatırlıyorum o günü hatta ben o günü ekranı ve oluşan fiyatları kaydetmiştim.bmp uzantılı olmasa foruma da yükleyebilirdimBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Way be muhteşem bir gün olmuş...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok diildi.. Artıydı hatırladığım kadarıyla.. EFG yle Doçe tek tuş yapmışlardı..
7 mayıs tarihi ise tarihi bir tepecik yapmış.Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Muhteşem bi verişti .. 2000-2500 puan falan indirmişlerdi..:081:vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterWay be muhteşem bir gün olmuş...
7 mayıs tarihi ise tarihi bir tepecik yapmış.
Aynı yada benzeri bir aksiyonu bekliyorus sevgili PY den..
Yorum
Yorum