Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bende çok acıktım.. Evde de bu saatte bişi yok.. Kahveye talim:040:
söylemesi ayıp şimdi kaptanı andım...annemin buzluğuma attığım dondurulnuşta olsa işkembe çorbasını yaptım içip yatacam....bu arada cati sağolsun sayesinde 2 tek attım....ama yaradı....pipsy kaçırdı ama beni soktuğu sıkıntıyı unutmadım....bu arada çok fazla zarar beklediğim tüm pozisyonları USD-JPY nerden nereye + 230 dolara kapadım...bu parayı bağış yapacağım hafta sonu öyle dilemiştim....yarın sabah yola çıkacacım gerçi pek zaman kalmadı...tüm canı dostlara bol kazançlar....bol sarımsak ve sirke iyi oluyor be bey babaa...ablacım iyi sabahlar...
söylemesi ayıp şimdi kaptanı andım...annemin buzluğuma attığım dondurulnuşta olsa işkembe çorbasını yaptım içip yatacam....bu arada cati sağolsun sayesinde 2 tek attım....ama yaradı....pipsy kaçırdı ama beni soktuğu sıkıntıyı unutmadım....bu arada çok fazla zarar beklediğim tüm pozisyonları USD-JPY nerden nereye + 230 dolara kapadım...bu parayı bağış yapacağım hafta sonu öyle dilemiştim....yarın sabah yola çıkacacım gerçi pek zaman kalmadı...tüm canı dostlara bol kazançlar....bol sarımsak ve sirke iyi oluyor be bey babaa...ablacım iyi sabahlar...
afiyetler şeker olsun... Kazançlarında şeker gibi olsun:081:
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Eyvallah..
Olmazmı..Afiyet olsun..
Bende acılı domates çorbası içiyorum..
İyi yolculuklar..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
afiyetler şeker olsun... Kazançlarında şeker gibi olsun:081:
sağol canım ablam....iyiki varsınız...bu arada yarın isotun hazır....dönüşte kargoya verecem....hepinizi öperim....iyi sabahlar....aman dikkat edin her genç kız gibi iyi soyun...soyup soğana çevirin...
Eyvallah..
Olmazmı..Afiyet olsun..
Bende acılı domates çorbası içiyorum..
İyi yolculuklar..
çok sağolasın baybaba...sanada afiyet olsun...domates çorbası özelllikle kaşarlı nefis olur....ablam yapar bayılırım....bu arada mersin yöresinde çürük ve paçayı çok severim dönüş yolunu o yöne çevirir mut tarafına hepsini içer mutta deli et yerim aradaki tantuni hariç...yaw daha gitmeden benim boğazı açtınız....tekrardan bol kazançlar olsun bir gün ankaraya bekleriz sizi özellikle cati ile eee teo abide katılır bize artık gönüller bir olur....iyi sabahlar....
çok sağolasın baybaba...sanada afiyet olsun...domates çorbası özelllikle kaşarlı nefis olur....ablam yapar bayılırım....bu arada mersin yöresinde çürük ve paçayı çok severim dönüş yolunu o yöne çevirir mut tarafına hepsini içer mutta deli et yerim aradaki tantuni hariç...yaw daha gitmeden benim boğazı açtınız....tekrardan bol kazançlar olsun bir gün ankaraya bekleriz sizi özellikle cati ile eee teo abide katılır bize artık gönüller bir olur....iyi sabahlar....
Kötüsün kötü
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum