teo Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eee piyasa dışı yazdık ya sildiler....ama işin tersinde olduklarını umarım avukat arkadaş hatırlatır....sonra çok zan altında kalırlar....umarım hatalarını anlarlar....eğer iş farklıya bağlanırsa başları çok ama çok ağrır....savcılık için bile küfürlü ve ahlak dışı sayılabilen tüm metinler server larda saklanmak zorunda....bu artık yasal zorunluluk...gerisi arkadaşlara kalmış...PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhakkikaten ablamın moralleri bozuldu bu ne ya daha bismillah - 10
benimde moralim bozuldu. ama bunada şükür.
tam uyumaya gidiyordum
geçmiş olsun ablacım ben okudum senin mesajlarını muck :081:fakat mordak ne yazdıysa onu hemen silmişler hehe
iyi geceler
Yorum
-
Bugun yaşanan olaylar gecekten talıhsız olaydır...
Tamamı ıle moderatorun meslek olarak Avukat olmasından kaynaklanıyor sanıyorum...
Ben ılk mesajı Forumun kapanması ıle ılgılı yazdım, Bu konudakı fıkırlerımı belırttım. Yazının muhatabı Sayın Sımurg dur..
Bu konuda herkes gorusunu belırtmekte ozgurdur...
BU yazımı ustelık Sayın Sımurg okumus ve sılmemıstır..
Durum boyle ıken, Sayın Doganay gayet olgunlukla benım kendısı hakkında bır dusuncemın yanlıs oldugunu belırtmıs ve fıkrını soylemıstır...
Buraya kadar her sey normaldır, herkes etegındekı tası dokmustur.Bu keyborsa ıcın gayet demokratık ,gelısmesıne yardımcı olacak bır yontemdır..
Ama bundan sonra, baska bır arkadasımız gelıp gecen her mesajı sılerek olayı sankı Teo, DOganay cekısmesıne getırmıs, daha sonra da moderator kavgasına tasımıstır..
ustelık kendısı ıle ozel mesajlasmamda bunu yapmamasını soyledıgım halde hem savcı hem Polıs olmus, sen haklı sen haksız dıye ayrım yaparak, Keyborsa da sankı bır gruplasma varmıs gıbı bır hal almıstır..
Burada heryerde yazan kısıler bızım ıcın muteberdır,Emeklerı vardır,Dostlarımızdır...
Bızler bır aıleyız, kavgada olur, sevgıde olur.Dısarıdan Jandarmaya ıhtıyacımız yoktur...
Herkes sonucta, buraya yazarken keyborsa ıcın yazar...Ama uslup farklı olabılır...
Gun gelır dısarıda hep bırlıkte yemek yerız, gun gelır kavga ederız...
Bunların hepsı keyborsa ıcındır...
Kısıler gıder gelır, kurumlar devam eder...
Bu cok onemlıdır...
Yorum
-
E/D nin canını alıyorum bu arada tik grafiğiyle
.. Canları sağolsun..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Sn Catedral, vobdaki kısalarınız için umutlu musunuz yarına. Bu hafta için nasıl bir yol haritanız var?
Az biraz longum var açılışta vereyim diyorum, 64 üstü görülür herhalde açılışta. Aslında cuma günkü tarım dışı ile 65 üstü de görülür ama, Salı günkü DTP görüşmesi korkuttu biraz beni, yoksa tam longlarla arkaya yaslanacak zaman.
Yorum
-
fdow:10408
nikkei:10198
saat 0300 de Çinliler geliyordu pazara..gelincede saldırıyorlardı..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
üstad yazdıklarının üstüne artık laf yok....volvo ve karınca arkadaş ortalığ ateşe vermiş üzerine avukat arkadaş tuz ekmiştir.....umarım olaylar daha fazla uzamaz....sabah sn.simurg gelince netlik kazanır....ne forummuş arkadaş...olay forex'e bile geldiyse zararlar büyük dersem yine olay olur demiyorum...hehehehteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugun yaşanan olaylar gecekten talıhsız olaydır...
Tamamı ıle moderatorun meslek olarak Avukat olmasından kaynaklanıyor sanıyorum...
Ben ılk mesajı Forumun kapanması ıle ılgılı yazdım, Bu konudakı fıkırlerımı belırttım. Yazının muhatabı Sayın Sımurg dur..
Bu konuda herkes gorusunu belırtmekte ozgurdur...
BU yazımı ustelık Sayın Sımurg okumus ve sılmemıstır..
Durum boyle ıken, Sayın Doganay gayet olgunlukla benım kendısı hakkında bır dusuncemın yanlıs oldugunu belırtmıs ve fıkrını soylemıstır...
Buraya kadar her sey normaldır, herkes etegındekı tası dokmustur.Bu keyborsa ıcın gayet demokratık ,gelısmesıne yardımcı olacak bır yontemdır..
Ama bundan sonra, baska bır arkadasımız gelıp gecen her mesajı sılerek olayı sankı Teo, DOganay cekısmesıne getırmıs, daha sonra da moderator kavgasına tasımıstır..
ustelık kendısı ıle ozel mesajlasmamda bunu yapmamasını soyledıgım halde hem savcı hem Polıs olmus, sen haklı sen haksız dıye ayrım yaparak, Keyborsa da sankı bır gruplasma varmıs gıbı bır hal almıstır..
Burada heryerde yazan kısıler bızım ıcın muteberdır,Emeklerı vardır,Dostlarımızdır...
Bızler bır aıleyız, kavgada olur, sevgıde olur.Dısarıdan Jandarmaya ıhtıyacımız yoktur...
Herkes sonucta, buraya yazarken keyborsa ıcın yazar...Ama uslup farklı olabılır...
Gun gelır dısarıda hep bırlıkte yemek yerız, gun gelır kavga ederız...
Bunların hepsı keyborsa ıcındır...
Kısıler gıder gelır, kurumlar devam eder...
Bu cok onemlıdır...
Yorum
-
UFO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerak ediyorum, dün akşam parite kapanışlarına göre Uzakdoğu piyasaları özellikle de Nikkei Pazartesi nasıl açılacaklar ?
Bir haftadır Nikkei ciddi yükselip, 10000 'i geçti, acaba USDJPY 'in tekrar USD lehine döneceğini mi görmüşlerdi ? Yoksa terse mi geldiler. Zira Dow tüm olumluluk gazlarına rağmen yine 10500 kıramadı ve çok az artı kapatabildi. EURUSD 'nin ve Gold 'un hali de malum, sert aşağı döndüler
USDTRY ise İMKB de verilen tüm olumluk havalarına rağmen haftaya hakettiği yeri alacaktır düşüncesindeyim, er ya da geç. Geçen seneki 1150 - 1800 rallisini hatırlayınca neden olmasın diyorum.
Evet Nikkei 'nin yükselişinin temel nedeni USDJPY de ki USD lehine dönüş olduğu kesinleşti. USD güçlendikçe Japon ihracatçı firmaların hisse senetleri değer kazanıyor bu da endeksi yukarı itiyor. Bir süre daha böyle devam edebilir.Dolar long devam...Hedef FEZA :))
Yorum
-
67.500 üstüne kadar yolu olabilir.. OBo bozulmaz.. Ek kısalarım zaten Şubat vadede..chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Catedral, vobdaki kısalarınız için umutlu musunuz yarına. Bu hafta için nasıl bir yol haritanız var?
Az biraz longum var açılışta vereyim diyorum, 64 üstü görülür herhalde açılışta. Aslında cuma günkü tarım dışı ile 65 üstü de görülür ama, Salı günkü DTP görüşmesi korkuttu biraz beni, yoksa tam longlarla arkaya yaslanacak zaman.
Düzeltmenin çok fazla olmasını beklemiyorum.. Normal şartlarda.. 62.000 lere kadar falan ancadır.. Salı akşamını görmeden şimdilik düzeltmenin boyu içinde yukarı içinde yorum yapmak yanlış olacaktır..
Seans içinde gelişmeleri tedbirli şekilde izlemekte fayda var..Salı kapanış ve Çarşamba açılış özel durum teşkil edecek diye düşünüyorum..
Aralık vade pozisyonum şimdilik müebbet hapis
Atrıca hafta sonra Dubai piyasası yarın açılacak.. Bugüne kadar resmi olmayan açıklamalar v.s. yapıldı. Para piyasaları falan kapalıydı.. Bakalım yarın gelişmeler olacak mı?
Yine yarın ukrayna ve yunanistan ısrarla izlenmesi gereken iki piyasa bence..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Dubai bugün açıldı galiba, artıda kapattılar günü. Tüm piyasalar açık mıydı, açık olanlar önemli piyasalar mı orasını bilemiyorum ama bugün açık olan iki endeks artıda kapattı.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster67.500 üstüne kadar yolu olabilir.. OBo bozulmaz.. Ek kısalarım zaten Şubat vadede..
Düzeltmenin çok fazla olmasını beklemiyorum.. Normal şartlarda.. 62.000 lere kadar falan ancadır.. Salı akşamını görmeden şimdilik düzeltmenin boyu içinde yukarı içinde yorum yapmak yanlış olacaktır..
Seans içinde gelişmeleri tedbirli şekilde izlemekte fayda var..Salı kapanış ve Çarşamba açılış özel durum teşkil edecek diye düşünüyorum..
Aralık vade pozisyonum şimdilik müebbet hapis
Atrıca hafta sonra Dubai piyasası yarın açılacak.. Bugüne kadar resmi olmayan açıklamalar v.s. yapıldı. Para piyasaları falan kapalıydı.. Bakalım yarın gelişmeler olacak mı?
Yine yarın ukrayna ve yunanistan ısrarla izlenmesi gereken iki piyasa bence..
Yorum
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
GBP/JPY 148.44 ve 148.50 short...
Teo çok yıprandığından uyudu kaldı herhalde...
onun yerine ben yazmış oliimm
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Heee onlar arap dimichaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDubai bugün açıldı galiba, artıda kapattılar günü. Tüm piyasalar açık mıydı, açık olanlar önemli piyasalar mı orasını bilemiyorum ama bugün açık olan iki endeks artıda kapattı.
Pazar günleri açıklaarrr...unuttum yaaa..
Olsun yarın açıklamaları olur..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum