Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • teo
    Demirbaş
    • 03 Mart 2009
    • 3712

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?
    dilekçe ile limitlerimi indirelim, mümkünmü böyle bir limit indirme şansımız.
    onun kolayı var 3 kere ust uste ekstrenı odeme, bak bakalım yuzune bır daha bakıyorlarmı...

bankalar becermıyecegı eşeğe semer yüklemezler...

Koyasın tum bankalara...

paranı küpe koy, topraga göm, daha saglam...

Yorum

• Bear_Bull
      Spread Trader
      • 09 Şubat 2009
      • 773

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      onun kolayı var 3 kere ust uste ekstrenı odeme, bak bakalım yuzune bır daha bakıyorlarmı...

bankalar becermıyecegı eşeğe semer yüklemezler...

Koyasın tum bankalara...

paranı küpe koy, topraga göm, daha saglam...
      Toprağa gömü yerleştirecek kadar nakit sahibi olamadık Sn Teo :040:

Boş bir günüm olsa sıradan dolaşıp çoğunu kapattıracağım zaten kartların
      Yıllık aidatları
      Hesap işletim
      Kart ücreti
      gibi masrafları ödemekten sıkıldım 1 tanesini bıraksam yetecek
      yalvar yakar zorla veriyorlar kartları sırf başımdan gitsinler işime bakayım diye aldım 4 tanesinden.

Ya işten çıkamıyoruz yada borsa dan ayrılıp bankaya vakit ayıramıyoruz internet bankacılığı denen zımbırtıdan hallediyoruz tüm işlemleri.
      Birde yılbaşında Tek kullanımlık şifre zorunluluğu gelecekmiş Hayırlı uğurlu olsun vatana millete ya bankalara gidecek extra sms ücretleri yada Cep telefon operatörlerini zengin edeceğiz.k24k24k24

İyi geceler ben kaçtım.
      Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• BEYAZIT
        Tecrübeli
        • 05 Temmuz 2009
        • 266

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Hazır bir bankacıyı burada denk getirmişken bu kartların limitlerinin artmaması için veya limit eksiltimi yaptırmak için ne yapmamız lazım Beyazıt.? cep tel.e mesaj geliyor hayır diyorum yinede artıyor limit.k24
        2,500
        5.000
        20.000 i çekip kayıplaramı karışalım, değmez ?
        dilekçe ile limitlerimi indirelim, mümkünmü böyle bir limit indirme şansımız.
        banka sizin limit artırım talimatınız yoksa size sormadan limit artısı yapamaz. eger bold ladıgım gibi bir durum varsa KKB 'ye sikayette bulunabilirsiniz yada bana soyleyin ben uyarıyım

fazla limit goz cıkarmaz bulunsun iyidir
        YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          'ye sikayette bulunabilirsiniz yada bana soyleyin ben uyarıyım

Akmerkez de mı yerınız...

Yorum

• teo
            Demirbaş
            • 03 Mart 2009
            • 3712

simurg Nickli Üyeden Alıntı
            Murat abi ile ben sanal alemde adam gibi adam tanıdım.Murat abim ve onun gibi dostlar yazmayacaksa forumun ve forumculuğun benim açımdan hiçbir önemi kalmamıştır. Bu zamana kadar zaten özveri ile bugünlere taşıdık.31 Aralık tarihi aynı zamanda keyborsa.com'un kapanış tarihi olacaktır. Herkese iyi geceler...
            Şu yazıya bakın, ınanın şok oldum...

Sımurg arkadasımız forumdan bezmıs anlasılıyor kı, kendısıne bır bahane arıyor..

Bız buraya emek verdık, forum sızın degıl bızlerın, Bu tıp bır karar almadan once buraya emek veren kısılere danısmanız gerekır dı en azından kıbarlık olsun dıye..

neymıs Doganay gıdıyormus, kendısını tanımam yazısını okumam, ıyıdır kotudur bunu da bılemem...

Ama bu kadar ınsan tanırım,ınsan calıstırırırım.Arkadasın yazı seklı ruh halının ıyı olmadıgını net gosterıyor...

Yok gıdecem , yok kalacam, yok 31 aralıga devam edecem...

Gıdersen veya kalırsan basımız ustınde yerın var, Ama bu naza poza cekme nedır onu anlamadım,

Sanırsın kı adam altın dagıtıyor, senın gordugunu TA dan anlayan herkes gorur,

Bız burada dostluk adına varız, yalakalıga gelemem,

Bız burada başçavuşun eşeğide değiliz,Emek verıyoruz forum ıcın,

madem kapatacaksın, bıze nıye haber vermıyorsun, Bız de yazmayız o zaman...

Her gun bır nane, sıkıldım bıktım ben bu ısten, kendı forumumu kendım kurarım..

Sızlerler mı ugrasacagım...

Yorum

• mordak
              Yasaklı
              • 26 Şubat 2009
              • 191

Bunca yıl forumlarda ayrılmalar,tartışmalar,terse gelmeler,hoş olmayan sözler yazılar gördüm……gereksiz tartışmalar yüzünden ayrılmaya ikna edilen yada kendi istekleri doğrultusunda gidenler oldu….

Herkesin kendisine göre açıklamaları vardır elbette….forum bir paylaşım alanıdır ve bundan en iyi şekilde yararlanmak gerekirken, çoğu zaman gereksiz veya yanlış anlamalar sonucunda tatsız olaylar oluyor tabiî ki…

Forumda ben bildim sen bilemedin,yok o şu yok şu bu falan derken konular uzuyor gidiyor….herkesin bilgisi tabiî ki kendine yaramalıdır ilk önce sonra faydalanabilenler zaten alacaklarını alırlar……

Uzun bir zamandan beri burada sürekli kazanmanın bir yolunun olmadığı yazılıyor,bunlar neye dayanarak yapılıyor bir çok bilgi,emek,TA ve akla hayale gelmeyecek çalışmaların sonucuna……

Herkesin kendine göre analiz (farklı şekillerde) ve trade (farklı şekillerde) buna saygı duymak gerekir….

Bu forumda sadece 1 yada 2 kişi yoktur…..burada tonlarca emek vardır…her topikte ayrı ayrı emekler…..özellikler bu topikte diğer bir çok forumda olmayan fx piyasası hakkında dünya kadar bilgi depolanmıştır…..değişik sistemler denenmiş sonuçları verilmiştir…..

Gidene dur gelene gelme demeyiz diyen siz SN. Sımurg (zamanında demiştiniz) kendine özel sebepleri için ayrılma kararı alan Murat Doğanay arkadaşımızın ayrılma kararı ile böyle bir yazı nasıl yazarsınız inanın anlam veremiyorum…..

Sanırım bugüne kadar boşa yazıp çizmişiz…..yazdığımız yer forum değil kişilere özel,keyfe keder uygulamaların olduğu bir yermiş…..

VAY ki VAY…..

Yorum

• KUTERO
                Beybaba
                • 19 Temmuz 2007
                • 437

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ...

Sanırım bugüne kadar boşa yazıp çizmişiz…..yazdığımız yer forum değil kişilere özel,keyfe keder uygulamaların olduğu bir yermiş…..

VAY ki VAY…..
                İnanın, kesinlikle öyle değil..

Ortada yanlış anlaşılmaya neden olabilecek bir olay var gerçide, durun bakalım işin aslını bir anlayalım..
                İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• CATEDRAL
                  TATLI CADI
                  • 26 Şubat 2009
                  • 897

KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  İnanın, kesinlikle öyle değil..

Ortada yanlış anlaşılmaya neden olabilecek bir olay var gerçide, durun bakalım işin aslını bir anlayalım..

Pek yanlış anlama olduğunu düşünmüyorum..

İkide bir de gidicemlerine alıştığımız bir arkadaşımızın yazısı üzerine kurumsal tavır bu şekilde alınıyorsa.. Yanlış anlama demek çok zor olsa gerek..

Bizler burada boşuna emek verdik demek ki..üzüldüm..
                  Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• KUTERO
                    Beybaba
                    • 19 Temmuz 2007
                    • 437

tgrt haber de fx anlatılıyor..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

Yorum

• KUTERO
                      Beybaba
                      • 19 Temmuz 2007
                      • 437

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Pek yanlış anlama olduğunu düşünmüyorum..

İkide bir de gidicemlerine alıştığımız bir arkadaşımızın yazısı üzerine kurumsal tavır bu şekilde alınıyorsa.. Yanlış anlama demek çok zor olsa gerek..

Bizler burada boşuna emek verdik demek ki..üzüldüm..
                      Piyasalara müdahele ettim..

Biz burada soyguncular çetesi olarak, şey pardon o eskidendi, dikiş diken kıslar olarak devam ediyoruz..

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

VAY ki VAY…..
                        Bu ifadeleri hakedecek hiç bir eylemim olmadı bugüne kadar. Herkesin emeğine saygı duygum ve bu saygımdan dolayı bu forumu bugüne kadar taşıdım.Beni yakinen tanıyan dostlarım hangi şartlarda buraya kadar taşıdığımı bilir...
                        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• mordak
                          Yasaklı
                          • 26 Şubat 2009
                          • 191

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bu ifadeleri hakedecek hiç bir eylemim olmadı bugüne kadar. Herkesin emeğine saygı duygum ve bu saygımdan dolayı bu forumu bugüne kadar taşıdım.Beni yakinen tanıyan dostlarım hangi şartlarda buraya kadar taşıdığımı bilir...
                          sizi yakından tanıyan dostlarınız şartları bilir elbet....bilmeyen durumlarıda anlamaz zaten....buna bir lafım yok....

fakat bizde en azından (ben kendi adıma) bugüne kadar zaten size neden bu, neden şu demedi yada farklı ifade tarzları olmadı....

benim yazım en son yazdığın mesaja dairdir....bundan önceki durumlarla yada sizin emek ve çabalarınızla alakalı değildir.....

diyebilirsiniz sizin ne faydanız var,doğruda olabilir benim çok fazla katkım olmaz fakat bu topikte yatan paylaşım ve bilgiler,sn. teo nun emekleri gerçekten çok önemli ve değerlidir.....

sonuçta yazdığınız yazıda ki 31 aralık forum kapanması demek ve bunun sebebinin bir arkadaşımıza dayatılması gerçekten çok üzücü ve bütün bu paylaşımların aslında anlamsız,gereksiz ve boşa gitmiş olduğunu gösteriyor....sebep olarak hiç bir neden göstermeden forumu kapatmış yada kapatacak olsaydınız bende daha iyi olurdu....

neyse daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum....herkesin kendi kararıdır...

benim açımdan anladığım bu sn. simurg....bireysel düşüncelerin elimine edilmediği hiç bir toplumda(toplu halde paylaşım,yaşam olan alanlarda) düzenli bir şekilde devam şekli zaten sürdürülemez....

bize çekip düşmek kalıyorsa onuda yaparız....

Yorum

• PipsyGirl
                            Çalışkan
                            • 06 Ağustos 2009
                            • 1559

iyi akşamlar!
                            Bugün formda yazılanlar beni gerçekten çok üzdü.
                            bu forma ilk geldiğim zaman bir şey farketmiştim. samimi egoları olmayan kişileri...
                            Teo gerçekten karşılıksız bir şeyleri bizlerle paylaşmaya çalışan samimi bir abi.
                            tüm içtenliği ve samimiyetiyle Sevgili Cate ablam ve Kaptanım.
                            ve diğer form üyeleri oldukça keyif veren yazılar okudum. şu gelinen nokta beni gerçekten üzdü.
                            önümüzdeki haftayı değerlendireceğimiz yerde.....
                            bu tip olaylar hoş değil.
                            bence hiç bir şey böyle kestirip atılmamalı herşeyin bir çözümü olmalı.:(
                            söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• CATEDRAL
                              TATLI CADI
                              • 26 Şubat 2009
                              • 897

Pipsycim.. Bi sorun yok.. Merak etme..
                              Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

Sayın Bear Bull

Bır ara sız matrıks ıle Excel arasında lınk kurma olayını yazmıstınız formul olarak,

Yapmak ıstedıgım sadece gunluk barın open, hıgh, low, close degerlerının excelde anlık guncellenmesı, bunu bır lınk ıle halledıyorduk ama sımdı hatırlayamadım...

Yardımcı olurmusunuz...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information