Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • lafola
    Tecrübeli
    • 01 Mart 2009
    • 191

Robot elbette ayarlar buna diyecek hiç bir şey yok..İşe alacağınız traderlerde robot gibi çalışabilir..Yada 5 arkadaş ortak gibide yapabilirsiniz ..Sorun şu : istatistiki hangi formülü uygulayacak bu robotlar yada işçiler? Böyle bir formül varmı?
    kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
    titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
    perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

Yorum

• bgungor68
      ....................
      • 06 Aralık 2007
      • 809

Ama robotta SL seviyesini Hidden yaparsınız boylece eliniz belli olmaz. Robotu secerken kendi trade tarzınıza göre olanı secersiniz.. Mesela MAV, Pivot, Daybrekaout, Kanal tarzı gibi..

Yorum

• bgungor68
        ....................
        • 06 Aralık 2007
        • 809

lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Robot elbette ayarlar buna diyecek hiç bir şey yok..İşe alacağınız traderlerde robot gibi çalışabilir..Yada 5 arkadaş ortak gibide yapabilirsiniz ..Sorun şu : istatistiki hangi formülü uygulayacak bu robotlar yada işçiler? Böyle bir formül varmı?
        Her pozun mutlaka kara gectigi bir an vardır. Onemli olan poza girme zamanı değil, Ne zaman çıkılcagı.. Her türlü formulu deneyin. Mutlaka kazanclı oldugnuz bir an var..

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bir bankanın kredi kartlar var. ben soyle kod yazıyorum.
          -son altı ayda kredi kartlarını duzenli odeyenlerin limitlerini %20 artır diye
          ıyı guzel mıs, demekkı bır adamın bankaya takması ıcın 3 yıl beklemesı lazım..

3 yıl duzenlı ode, Sonra da artan lımıtlerle bankaya hıc bır sey odeme, tak gıtsın...

Bak Lafola bu yontem trade den daha ıyı , yılda net % 40 getırı...

3 yıl sonra % 120 den fazla bılesık faızle bırlıkte ana parayı da dusunursen,

Bugunku lımıtının 3 katı fazlasını bankaya 1 seferde takabılırısn..

Bosa trade edıyoruz... heheh

Yorum

• bgungor68
            ....................
            • 06 Aralık 2007
            • 809

bildigim kadarı ile literaturde boyle bişi yok yani su an salladım. demek istedigim siz bir mantık kuruyorsunuz ve bunu kodluyorsunuz(Trading Algoritmaları). mantıgı kurarkende tecrubelerinizi kullanıyorsunuz.

ama demek istiyorum kendimi tekrarlıyorum ama aynı inputlara aynı output uretmeyen bir sistem ile basarılı olunabilenecegini dusunuyorum. isterseniz siz bir Trading Algoritma yazın onun ustunde acıklamaya calısıyım.
            Basitinden olsun MA(9) ve MA(25) kesisimi .. yukarı keserse Al, asagı keserse Sat.

Yorum

• lafola
              Tecrübeli
              • 01 Mart 2009
              • 191

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

3 yıl duzenlı ode, Sonra da artan lımıtlerle bankaya hıc bır sey ode, tak gıtsın...

İşte bununda elle tutulur bir kuralı var..Kuralı olmayan tek şey bu trading işi..

Yorum

• bgungor68
                ....................
                • 06 Aralık 2007
                • 809

İşte bununda elle tutulur bir kuralı var..Kuralı olmayan tek şey bu trading işi..
                İşin güzel yanı bu. Kural yok. Yani herkesin eşit kazanma şansı var. Kuralı bıu garip robotlar koyuyor. Bazı Forex şirketleri neden Robotları yasaklıyorlar? Robotun insana göre kazanma şansı biraz daha fazla.

Yorum

• lafola
                  Tecrübeli
                  • 01 Mart 2009
                  • 191

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Her pozun mutlaka kara gectigi bir an vardır. Onemli olan poza girme zamanı değil, Ne zaman çıkılcagı.. Her türlü formulu deneyin. Mutlaka kazanclı oldugnuz bir an var..

İşte bu dediğini sistem satanlar reklam için yapıyorlar..Basitinden anlatayım..Örneğin MACD ı satıyor sana ..Eğer geçmiş günlerde bunu 5 dakikada kullansaydın sana kaç pips kazandırdığını yazıyor..sonra başka gün aynı macd ı saatlikte oynatıyor ve bak ne güzel kazandın diyor..Aynı macd başka bir günde günlükte seni zengin ediyor..

Yorum

• BEYAZIT
                    Tecrübeli
                    • 05 Temmuz 2009
                    • 266

3 yıl duzenlı ode, Sonra da artan lımıtlerle bankaya hıc bır sey odeme, tak gıtsın...

kredinin mantıgı bu degil mi zaten, borclarını odeyen insan ilerde de odemesini bekleriz. buyuk krediler hep bu mantıkla batmıstır. kredi batırmak istedikten sonra batırılır. ama kurallar takdir edersinizki bu kadar basit degil
                    YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!

Yorum

• BEYAZIT
                      Tecrübeli
                      • 05 Temmuz 2009
                      • 266

Basitinden olsun MA(9) ve MA(25) kesisimi .. yukarı keserse Al, asagı keserse Sat.
                      evet mantıken bunu diye biliriz ama tutar 10 kere al emri cıkar ama 10uda terse gider ve size stop loss yaptırır ve batarsınız sıfırlanmasanızda.

ben sahsen sl kullanmıyorum.

istatislik bilimi derki %100 ihtimalle 2=2 olmustur bugune kadar
                      matematik bilimi derki 2=2 dir.
                      YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• lafola
                        Tecrübeli
                        • 01 Mart 2009
                        • 191

İşin güzel yanı bu. Kural yok. Yani herkesin eşit kazanma şansı var. Kuralı bıu garip robotlar koyuyor. Bazı Forex şirketleri neden Robotları yasaklıyorlar? Robotun insana göre kazanma şansı biraz daha fazla.
                        Kuralı sen koyuyorsun o sadece uyguluyor..GARANTİLİ UYGULUYOR.. Bu da önemli ama biz daha o derse gelemedikki..Bizim önce uygulamaya değer kurala ihtiyacımız var..

Yorum

• lafola
                          Tecrübeli
                          • 01 Mart 2009
                          • 191

evet mantıken bunu diye biliriz ama tutar 10 kere al emri cıkar ama 10uda terse gider ve size stop loss yaptırır ve batarsınız sıfırlanmasanızda.

ben sahsen sl kullanmıyorum.

istatislik bilimi derki %100 ihtimalle 2=2 olmustur bugune kadar
                          matematik bilimi derki 2=2 dir.

İlk bölümde haklısın ..zaten sayfalardır bende bunu demekteyim..Ama SL kullanmıyorum bölümünü anlayamadım..SL kullanılmadan trading olamazki..bir yerden zarar yazıp çıkıyorsun ..bu da stop tur..yada 100 liranın 1 lirasıyla oynarsın o batınca durursun buda stop demektir..

Yorum

• BEYAZIT
                            Tecrübeli
                            • 05 Temmuz 2009
                            • 266

İlk bölümde haklısın ..zaten sayfalardır bende bunu demekteyim..Ama SL kullanmıyorum bölümünü anlayamadım..SL kullanılmadan trading olamazki..bir yerden zarar yazıp çıkıyorsun ..bu da stop tur..yada 100 liranın 1 lirasıyla oynarsın o batınca durursun buda stop demektir..
                            stop yapıyorumda emir olarak girmiyorum pat diye yapıyorum. :040:

Yorum

• oguzt
                              Tecrübeli
                              • 27 Şubat 2009
                              • 427

az kaldı dayanın arkadaslar formulu buluyom gibi )

011001010110001
                              110000111100011
                              100100001001111
                              111101000110011
                              101110111100101
                              000011010111010
                              001101011010110
                              101111110111000
                              0000111

duzenlersek bunları hergunde 3 bar var japonya avrupa amerıka bır aylık verı elımıze toplamda 8 hareket tarzı cıkarıyor ama 5 gun var hangı gun hangı hareketı yapacaklar 0-1-2-3-4-5-6-7 uzun vadede verı elde edıp bır dongu varmı ona bakıcam yarın bakalım bır sey cıkıcakmı burdan bınlrece ındıkator denedık bırde buna bakayım kaybedecegım bır seyyok sonucta

110 6
                              100 4
                              010 2
                              011 3
                              100 4

011 3
                              000 0
                              111 7
                              001 1
                              110 6

001 1
                              001 1
                              100 4
                              100 4
                              111 7

111 7
                              101 5
                              000 0
                              011 3
                              110 6

101 5
                              011 3
                              111 7
                              001 1
                              101 5

000 0
                              110 6
                              010 2
                              111 7
                              010 2
                              Last edited by oguzt; 06 Aralık 2009, 01:50. Sebep: 011 3
                              Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• Bear_Bull
                                Spread Trader
                                • 09 Şubat 2009
                                • 773

bir bankanın kredi kartlar var. ben soyle kod yazıyorum.
                                -son altı ayda kredi kartlarını duzenli odeyenlerin limitlerini %20 artır diye mesela
                                Benim kartların limitlerinin niye şiştiği şimdi anlaşıldı sorumlusu BEYAZIT mış. k24

700 lira ile açılan Kredi kart hesabını 1000 lira yapın diye istekte bulunduğumda Maaş bordrosu gibi ıvır zıvır şeyler istemişlerdi
                                gönderdik yaptılar.
                                Arkasına 3-4 sene geçti geçmedi, kart limiti oldu 20.000 bana lazım değil o kadar harcadığımız belli ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz.
                                ama banka 3 yılda % 120 değil % 2000 arttırım yapıyor.

kredinin mantıgı bu degil mi zaten, borclarını odeyen insan ilerde de odemesini bekleriz. buyuk krediler hep bu mantıkla batmıstır. kredi batırmak istedikten sonra batırılır. ama kurallar takdir edersinizki bu kadar basit degil
                                Harcasak sonra ödemesek donumuza kadar alırsınız yani.:040::040: ev araba üzerimize kayıtlı ne varsa.

Hazır bir bankacıyı burada denk getirmişken bu kartların limitlerinin artmaması için veya limit eksiltimi yaptırmak için ne yapmamız lazım Beyazıt.? cep tel.e mesaj geliyor hayır diyorum yinede artıyor limit.k24
                                2,500
                                5.000
                                20.000 i çekip kayıplaramı karışalım, değmez ?
                                dilekçe ile limitlerimi indirelim, mümkünmü böyle bir limit indirme şansımız.
                                Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information