Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
vallahi bende 90.40tan shortladım aylıkta tam trend çizgisinde bugün daha fazlasını yapamaz diyordum. yapıyor hala ya
stop nereye koymayı planlıyorsun?
çok abarttılar haftaya iyi düşmesi lazım....en kötü 100-150 pips daha çıkar pazar gecesi ona göre ayrladım.....sonra aynen aşağı olması lazım....stop yok bende...stop kullanmıyorum....en kötü bu hesabı patlatır...diğerlerinden devam ederim.....
intikam ve hırs çok iyi şeyler değil ama artık hak etti gibi..
çok abarttılar haftaya iyi düşmesi lazım....en kötü 100-150 pips daha çıkar pazar gecesi ona göre ayrladım.....sonra aynen aşağı olması lazım....stop yok bende...stop kullanmıyorum....en kötü bu hesabı patlatır...diğerlerinden devam ederim.....
intikam ve hırs çok iyi şeyler değil ama artık hak etti gibi..
sanırım bir hafta önce güvenli liman görünen jpy artık değil
dolar eski günlerine dönebilir usd-jpydeki hareketler normal değil
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
eurusd 50 günlük altında burayı hep referans alırdım...buranın altında hiç kapamadı..şu anda 50 günlük altında ne düşünüyorsunuz bu konuda... full short girmeyi düşünüyorum ama cesaret meselesi
eurusd 50 günlük altında burayı hep referans alırdım...buranın altında hiç kapamadı..şu anda 50 günlük altında ne düşünüyorsunuz bu konuda... full short girmeyi düşünüyorum ama cesaret meselesi
Genç kıslar short girer.. seni bilemem
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
sanırım bir hafta önce güvenli liman görünen jpy artık değil
dolar eski günlerine dönebilir usd-jpydeki hareketler normal değil
evet normal değil gibi fakat günlükte yeniden düşüş yerine geldi....eğer buranın 50-100 pips üzeri tutunursa korkmak lazım....yoksa güzel senaryo yazdılar bana göre....en az 300-400 pips inmesi lazım....haftaya belli olur...
usd-jpy paritelerin babası ne oluyor? hiç anlamadım.
bakmam bidaha yüzüne
kraliçem 1.6430 saatlikte kırdımı altı uçurum poz açık umut ediyorum.
ablam nerdesin ya sensiz trade olmuyor.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
usd-jpy paritelerin babası ne oluyor? hiç anlamadım.
bakmam bidaha yüzüne
kraliçem 1.6430 saatlikte kırdımı altı uçurum poz açık umut ediyorum.
ablam nerdesin ya sensiz trade olmuyor.
günlük barlara bakarsanız ne olduğunu görebilirsiniz....düşüşe devam diyor halen...tipik 500-700 pipslik hareketleri...
günlük barlara bakarsanız ne olduğunu görebilirsiniz....düşüşe devam diyor halen...tipik 500-700 pipslik hareketleri...
ŞTANDART DENEBİLİR...;)
düşündüm de Teo abi bir adamdan bahsetmişti merkez bankalarını dürüst davrandıklarından 1 haftadır japonya maliye bakanıyla toplantı yapıyor başbakan ve pazartesinden beri yukarı yaptı.
Teo abi yukarıda alıntıladıgım mesajında anlattıgın hareketi asagıdaki resimde dogrumu yorumlamısım abi yoksa anlamamısmıyım hic, benim anladıgım yukarı cıkarsa parite bekliyecez tepeden geri cekilisinde %38,2 de isaretledigim yerde short olucaz dun ve bugun 8 saatlik barlarda gostermeye calıstım
saygılarımla
bu nedır anlamadım kı H1 galıba, nereden cekıldı, H1 ıle alakası nedır yazdıklarımın , anlamadım gercekten
bu nedır anlamadım kı H1 galıba, nereden cekıldı, H1 ıle alakası nedır yazdıklarımın , anlamadım gercekten
barlar H1 degil Teo abi H8, senin anlattıgına tam oturuyordu o yuzden oyle gostermek istedim once yukarı cıkıyor sonra %38,2 den short bunu dogrumu anlamısım dıye sormak istemistim
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum