Cathy, inatçı olmanın zararını önceden görmüştüm ben şahsım adıma. Bu inada devam edecektim bu sefer belkide bu sefer gözümü açan dostlarım oldu, uyandırdı beni kış uykusundan. Aralıkta uyunur mu lan AYU dedi. Uyandım ve erkenden pozisyon kapattım. İzlemeye geçeceğimi söylediğim halde yine short kovalamayı tercih ettim. Bu piyasada bu şekilde bir yükselişle asla LONG olamam demiştim. Olmadımda. Minnacık bir kontratım var onda bile epeyce zarar yazmışım 
Sağlık olsun, sağlık olmasına da belki beni bugün kurtaran hastalığım sonucu aşırı terlemem ve uykuya devam edip uyanmak istememem. Allahın sevgili kuluymuşum ki direkten döndüm. Aksi halde kesinlikle satışa geçerdim ilk seans.
Düşüncem odur ki; bu azgınlık yarın yerini durgunluğa bırakabilir belki ama önümüzdeki hafta kıyım için aşırı volatilenin devam edeceğini düşünüyorum.

Sağlık olsun, sağlık olmasına da belki beni bugün kurtaran hastalığım sonucu aşırı terlemem ve uykuya devam edip uyanmak istememem. Allahın sevgili kuluymuşum ki direkten döndüm. Aksi halde kesinlikle satışa geçerdim ilk seans.
Düşüncem odur ki; bu azgınlık yarın yerini durgunluğa bırakabilir belki ama önümüzdeki hafta kıyım için aşırı volatilenin devam edeceğini düşünüyorum.

Yorum