Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bunlar doğru ama o zamanlarda bu genç kızın ,FED i yürüyün ben arkanızdayım demişmiydi? Ya Piyasayı destekleyici Dubai Dubai nakaratları varmıydı? Ya 2 not birden not arttırmalar filan..(bu gün bir arkadaşım kriz zamanlarında bir kaç puan birden not düşürürlerdi bu durumda onun tam tersi yani 1/o durumu gibi dedi ...grafiğe ters bakmak gibi yani)
Koyasın Fed'e...
Tam bir emperyalist oyunu...
Notun artması için Türkiye'de ekonomi iyimi gitti...
Not niye artar...
Turkıye kredıbılıtesı artsın dıye.Bankalar arası para rahat bulunsun...
bu hükümete oy veren elim kırılsın.bi dahamı tövbe.ekonomiden vazgeçtim açılım azımın payını verdi
abla bugün hep aklıma geldin.gerçi sen bilirsin işini.yapmışsındır yine bi dümenler.
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
bu hükümete oy veren elim kırılsın.bi dahamı tövbe.ekonomiden vazgeçtim açılım azımın payını verdi
abla bugün hep aklıma geldin.gerçi sen bilirsin işini.yapmışsındır yine bi dümenler.
Yok walla.. Para gönderdim.. Aynen duruyo kısalar.. Başka kurumda treyd ediim dedim.. Ha bire stop..1 kere 300 puan alabildim..
Bu sefer long kovalarken başıma geldiği için acaip canım sıkkın.. Bu işler başıma gelirdi hep de.. Hep kısa kovalarken inattan olurdu..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
artık yükseliş devam ederse,kesinlikle açılımla alakalı olduğunu düşünecem.
gün boyu medyanın terörist başı için haber yapması sakık ları konuşturması bu işten nemalanacakları kuşukusunu uyandırıyor bende.
yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum