eurousd kemerleri bağlama zamanı,arkanıza yaslanın,1 tur daha dönüp roket zamanı...
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tur aşağı desteği, kaç tadır?sinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereurousd kemerleri bağlama zamanı,arkanıza yaslanın,1 tur daha dönüp roket zamanı...
Yorum
-
8.aralık.saat 2200 den beri yatayda..sinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereurousd kemerleri bağlama zamanı,arkanıza yaslanın,1 tur daha dönüp roket zamanı...
Birşeyler olmalı artık..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Gold yukarı iştahlı..sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertur aşağı desteği, kaç tadır?
öroyuda çekecektir yanına diye düşünüyorum bende..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
sn. sinyaller vob için sinyaliniz nedir acaba roket mi havai fişek misinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereurousd kemerleri bağlama zamanı,arkanıza yaslanın,1 tur daha dönüp roket zamanı...
Yorum
-
ewcilerde yukarı önceki zirveyi geçmeli diyor.herkes yukarı der.bakalım nolcekBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Onu bilmem de genelde herkeş kaybederbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterewcilerde yukarı önceki zirveyi geçmeli diyor.herkes yukarı der.bakalım nolcek
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Günlük grafiğine göre yukarı..sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaptanım usd/jpy yeni kısa vade 88,90 dan aşağı salınır mı? kısa düşünüyorum da.İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
avsengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersize de tünaydıncayy
herkes foreks de gecelediğinden olsa gerek kimsecikler yok ortalıkta
Yok yaww.. sabah beri kraliçeyi kovaladım.. Al satlarla.. en son şimdi veri var diye 1.6330 dan kapattım..
Vob a bakmıyorum.. Kısalar hapis..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
abla günaydın kapatmasaydın ya yönünü yukarı çevirdi at gibidir.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok yaww.. sabah beri kraliçeyi kovaladım.. Al satlarla.. en son şimdi veri var diye 1.6330 dan kapattım..
Vob a bakmıyorum.. Kısalar hapis..
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
iyidir iyidir.. sevmem ben o deli hatunu.. zor yetiştim zaten hızına..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabla günaydın kapatmasaydın ya yönünü yukarı çevirdi at gibidir.

Kraliçe kısa + 9 pip kapandı..
Esas kısaları kesşke kapatmasaymışım 9 pipsek24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterE/D 1.4759...
Gbpusd 1.6334 kısa
süpersin vallahi formda başladın umarım böyle gidersin:081:söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum