Bu BOT indikator olarak sadece RSI kullanıyor. Sanırım Sn.Cati de RSI kullanıyor.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1.4732 den biraz daha kapattım.. Yarısı kaldı..
Dünkü zararların bi kısmı çıktı neyse..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Ben neler kullandığımı söylesem.. Gülerken koltuktan düşersinbgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu BOT indikator olarak sadece RSI kullanıyor. Sanırım Sn.Cati de RSI kullanıyor.
Hee bi de çamaşır ipleri var işte.. Aslında o çamaşır iplerini senin robota ekleyebilsen
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Yaw nerden buluyon böle laflarıCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen neler kullandığımı söylesem.. Gülerken koltuktan düşersin
Hee bi de çamaşır ipleri var işte.. Aslında o çamaşır iplerini senin robota ekleyebilsen
Bu alemde Boz ayı tek zannediyordum yanılmışım
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaatl,kte 15.00 bar larını geriye dönük bi incelemenizi tavsiye ederim.papazda,
genelde iyi basıyolar.
ne basma hemde... 15 dakkalıkta tepede haroşo yapmış..
Hatta benim kontratlarımda var oralarda... Sevgili bgüngör ün robotta oralarda olmuş olabilir..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Nayırrrrrrr......k24delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabd future ları eksiye geçmeli
O zaman bizde oraları göçüyo diye alıcı gelmez.. PY de alıcı bulamayınca aynen yukarı sürer..
En güzel malı yurt dışı sağlamken veriyo:081:Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
abla trend içinde böyle idi ,trend bitti ise,biter ise,yunanistanın hali de belliCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNayırrrrrrr......k24
O zaman bizde oraları göçüyo diye alıcı gelmez.. PY de alıcı bulamayınca aynen yukarı sürer..
En güzel malı yurt dışı sağlamken veriyo:081:
biraz nakite geçmeleri akıllıca olur bence,bunlarda insan ya ne sabır varmış adamlarda.yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
SAnırım PY olan robotlar.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirbirimizden mi alıp veriyos sizin robotla...
... ama sizin trade stilinde.. agressif bir BOT bu.
Yorum
-
şöyle bir adam akıllı şelale yaptırmıyor en sonunda vuracam tekmeyi geçecem direksiyona öyle verilmez böyle verilir 45 binde alacağım soluğu buneya kabız ettiniz milletiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Düşme nedenide şu:
Veri iyi geldi..Faiz arttırımına yakında başlarlar..Dolar güçlenir..
Bernanke daha var arttırıma dediydi oysa..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
Yorum