Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • lafola
    Tecrübeli
    • 01 Mart 2009
    • 191

sinyaller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buyursun dedik,hodri meydan dedik,daha ne diyelim,yapsın piştisini görelim...paylaşılacak bir şeyler varsa paylaşılsın görelim.bükemediğimiz eli öperiz
    Sen çok sert girince tahtalara ,Ürküttün tabii..Dur bir ağır git..Eğer Teoya sistem satabilirsen , sistem satamayacağın kimse yok demektir..Ünün hertarafı saracaktır..

Başarının yolu tereciye tere satabilmeyi becermekten geçer..
    kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
    titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
    perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

.bükemediğimiz eli öperiz
      keşke kazanç el öpme ile olsa ben de senın elını operdım..

Şu formullu verde hepımızı kurtar allahaşkına...(parada verebılırım)

Senın durum nasıl bu ara borsalarda,

Gerçi benım soru da cahıllık ama herhalde müthiş kardasın...

Rekor nedır kar oranı olarak. En fazla kac para oldu 1000 $...

Yorum

• Bear_Bull
        Spread Trader
        • 09 Şubat 2009
        • 773

buyursun dedik,hodri meydan dedik,daha ne diyelim,yapsın piştisini görelim...paylaşılacak bir şeyler varsa paylaşılsın görelim.bükemediğimiz eli öperiz
        Sn Sinyaller

5-15-30-60-120 dk ve günlük performansını systesterden test edip yazabilirmisin ?

bizde ona göre sistemlerimizi (her ne kadar kullanmasakta) yarıştıralım bakalım .

VOB 30 ve

endex 30 un tüm kağıtlarını seç bakalım nerelerde kazanıp nerelerde iş yapmıyor görelim.
        Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• sinyaller
          Yeni üye
          • 10 Aralık 2009
          • 30

illaki birseyleri ispatlamam gerekecek galiba,buyurun o zaman,ben bu forumda bosuna zaman harciyorum galiba..hepinize iyi aksamlar.

Yorum

• teo
            Demirbaş
            • 03 Mart 2009
            • 3712

Tamam ınandım, sız bu işi çözmüşsünüz, Bır tane zararlı ıslem yok forexte...

Bızımle de lutfen bu sıtede deneme mahıyetınde 15 gun forex sınyallerını paylasmaya lutfedersenız cok memmun olacagım...

Boyle raporlar da kalmasın, anlık sınyallerı yazalım da en azından para kazanırsak sıze emegınızın hakkını odeme ımkanımız olsun..

Mesela bu gece saat 02:00 dan baslıyalım..

Uygun gorurusenız...

Bu arada baska bır forumda da yazıyorsunuz galıba asagıda acık kalmıs resımde...

Zor olur ıkı tarafa da gondermek ama artık trıal perıod olarak 15 gun cok olmaz sanırım...

Yorum

• sinyaller
              Yeni üye
              • 10 Aralık 2009
              • 30

gece 2 mi dediniz,siz her halde uyumuyorsunuz,gün içinde bugün sinyal verdim 1.4700 dan sonra 4758 i gördü eurodolar takip eden arkadaşlar kazanmıştır.Vakit buldukça forumda yazarım,ama bu gecenin 2 si olmaz.

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

Zahmet olmasa su an S&P sıstem ne dıyor, SOn 30 dakıka poz alacagımda..

Alayımmı,satayım mı sıstemınıze gore...

Yorum

• sinyaller
                  Yeni üye
                  • 10 Aralık 2009
                  • 30

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Zahmet olmasa su an S&P sıstem ne dıyor, SOn 30 dakıka poz alacagımda..

Alayımmı,satayım mı sıstemınıze gore...

saatlik satda ...

Yorum

• GetLost
                    Katılımcı
                    • 04 Mart 2009
                    • 1

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    4. mesaj ilginç.... Burda vakvak lar var zannediyorsanız yanılıyorsunuz...

Paylaşacaksisteminiz varsa ne ala...

Yoksa.. herkes sepeti koluna kendi yoluna..
                    En doğrusunu yine cadı yazmış.
                    Paylaşmadıktan sonra frafik koysan ne yazar, tabii bence.
                    Teo benimle kaç sistem paylaşmıştır bugüne kadar.
                    Sonuç ne? O veya ben bu sistemlerle zengin mi olduk? Veya sıfırladık mı?
                    Sonuç olarak adı üstünde mekanik sistem. Belli bir ömrü var.
                    Her paylaşılan sistem kullanılmaz, bazısı sadece farklı açılardan bakmayı sağlar.
                    Olay bence budur.
                    Paylaşılırsa ne ala, paylaşlmazsa hadi sana güle güle...
                    Ne grafiklere hayran olurum, ne de çalıştığını görmediğim şeye inanırım...

Yorum

• akcay
                      Tecrübeli
                      • 23 Ekim 2008
                      • 0

yaw yemeyin birbirinizi kurtlar vadisini izliyorum...dayı ile mematinin sahnesini bekliyorum..

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

GetLost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        En doğrusunu yine cadı yazmış.
                        Paylaşmadıktan sonra frafik koysan ne yazar, tabii bence.
                        Teo benimle kaç sistem paylaşmıştır bugüne kadar.
                        Sonuç ne? O veya ben bu sistemlerle zengin mi olduk? Veya sıfırladık mı?
                        Sonuç olarak adı üstünde mekanik sistem. Belli bir ömrü var.
                        Her paylaşılan sistem kullanılmaz, bazısı sadece farklı açılardan bakmayı sağlar.
                        Olay bence budur.
                        Paylaşılırsa ne ala, paylaşlmazsa hadi sana güle güle...
                        Ne grafiklere hayran olurum, ne de çalıştığını görmediğim şeye inanırım...

BU ısın aslı aslında Sıstem dıye bır sey yoktur. Bunlar hep safsata..

Sımdı herhangı bır ındıkator gelecegı nasıl soyler,

S&P su an yukarımı gıdecek,asagıyamı, bunu bılmek mumkun degıldır..

BU ıslere yenı gıren delıkanlılar bır sey bulmak ıcın ıyı nıyetle ugrasırlar,

Bazı noktalarda gercekten testlerde para kazanınca heyecanlanırlar ve bırden tuccar olanlar satmaya, paylasımcı olanlar paylasmaya baslar...

Ama o donem sadece tesadufıdır,kalıcı bır kazanc saglamaz...

BU konuda benımle acık sekılde sıstemını paylasmak ısteyen herkese, tartıstıkca sıstemının calısmayacagını bılımsel olarak ızah ederım..

Ama kısıler calıstıgını sandıgı seyı paylasmadıgı ıcın, onu kotu bır tecrube yasayana kadar tutarlar..

Sonunda olayı anlarlar ama her sey ıcın artık Too LAte dır...

Saatlık satda ne demektır, Hıc bır sey demek degıldır..

Ama bu ısı gercekten ozunu anlamıs kısıler bunu anlar, yenı ugrasanlar su an anlayamazlar..

Ama enınde sonunda gercegı gorecekler ve Kral Çıplak Diyeceklerdır..

BU mesajı bırısıne kasıtlı olarak bır sey soylemek ıcın yazmıyorum, sadece acı gercegı acıklamak zorunda hıssettıgım ıcın yazıyorum...

Sevgıler..

Yorum

• lafola
                          Tecrübeli
                          • 01 Mart 2009
                          • 191

Yumurta tavuğu beslemenin yada besi sığırı yetiştirmenin incelikleri veya bodur ağaçlarda meyve yetiştirmenin rantabilitesi gibi konularda kitaplardan uygulama konusunda elbette bilgi alınabilir..Bu konularda bilgili kişiler danışman olarak alınabilir..Fakat bizatihi konusu PARA olan trading işinde sinyal satın alınması işin kendi doğasıyla çelişmekte..Bunu satan kişinin elinde zaten bir para makinası varken neden gidipte makinasını çalıştırarak direk piyasadan almazda makinasını satar ?

Yorum

• teo
                            Demirbaş
                            • 03 Mart 2009
                            • 3712

lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Yumurta tavuğu beslemenin yada besi sığırı yetiştirmenin incelikleri veya bodur ağaçlarda meyve yetiştirmenin rantabilitesi gibi konularda kitaplardan uygulama konusunda elbette bilgi alınabilir..Bu konularda bilgili kişiler danışman olarak alınabilir..Fakat bizatihi konusu PARA olan trading işinde sinyal satın alınması işin kendi doğasıyla çelişmekte..Bunu satan kişinin elinde zaten bir para makinası varken neden gidipte makinasını çalıştırarak direk piyasadan almazda makinasını satar ?
                            elbette bu ıs ıcın paraya da ıhtıyac yoktur.

Bugun her ınsanın cebınde 200 dolar vardır..

200 dolar ıle baslasa bıle sureklı kazanan bır sıstem bu parayı bır yılda mılyon dolar yapar katlayarak..

Yorum

• lafola
                              Tecrübeli
                              • 01 Mart 2009
                              • 191

lafola Nickli Üyeden Alıntı
                              Bunu satan kişinin elinde zaten bir para makinası varken neden gidipte makinasını çalıştırarak direk piyasadan almazda makinasını satar ?

Bu fikir yürütmelerin vardığı tek nokta var : Kimsenin elinde böyle bir makina yok..Olamaz..Eğer tradingte para kazanacak yöntemler varsa ; bu yöntemler çok güçlü para kontrollarına dayanan ve AZ KAZANMAYA HEDEFLENEN ve şansada ihtiyacı olan şeylerdir

Yorum

• PipsyGirl
                                Çalışkan
                                • 06 Ağustos 2009
                                • 1559

teo abi nzd yi ne yaptın?
                                söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information