Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sn.Sinyaller acaba kullandıgınız sistem hem VOB ta hemde Forexte aynı performansı mı veriyor? Yoksa Forexte ayrı VOBta ayrımı sistem kullanyorsunuz?
8 tane farklı sistemim var geliştirdiğim. Vobda işi yarıyor forexde de,240 m için geliştirdiğim var,scalping için geliştirdiğim var,traderın trade psikolojisine göre değişiyor.forexde hem matriks hem metatradedan istifade ediyorum,meta traderda geliştirdiğim 5 li teyit sistemim var forumda dün yayınlandım,genelde onu kullanıyorum.
Sorosun ortağı Rogers Borsa sihirbazları adlı ,1986 larda yazılmış ve bu önemli sayılan trading kitabına ,top traderler listesinde girmeyi başarmıştır..24 yıl sonra halen daha en önemli duayendir..Borsayla ilgili bildikleri sanırım TR deki herkesin toplamından çok daha fazladır..Aynı Rogers 800 dolarlara çıkan altını 600 dolarlardan shortlayarak 800 dolara çıkmasını soğuk kanlılıkla bekleyebilmiştir ( 200 dolarlık artış kontrat başına 20 000 dolar zarar demektir ..Altının teminatıda o tarihlerde 3000-4000 dolar filan olmalı ..kullanabileceği kaldıracın tahmini olarak 20 de birini filan kullanmış olmalı)
Bu arada Rogers Bernankeyede yalova kaymakamı muamelesi yapmışki ..Bunuda ciddiye alırım..
Dün bahsettiğim bol para, az kaldıraç ve kar al sistemi bu işde. Tabiki adam da öngörülerine dayanarak işlem yapıyor ancak en önemlisi zararı realize etmiyor. Tüm gerçek bu işte.
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
gold ve petrol sanki son günlerdeki diplerinden yukarı dönüyorlar görüntüsünde..
Onlar yükselince ne oluyor biliyoruz..
Vob daki sıkıntı dtp davasından kaynaklanıyordur..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum