Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Excell kullanmasını bilen herkes yapabilir yani bedava
Excell dosyayı istemeyin vermem
6000 $ kayme isterim
ama gerçekten
aylık hedef puanım bu
kaldıraç değerim bu
aylık dışarı atacağım para bu diye yazan olursa 1-kaç örnek atayım foruma :081::081:
selamlar.
Rodop çu
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
bende de bır sıstem var takas dusunurmusunuz... Yenı buldum, az kullanılmış,bayan doktordan .
Eger yok dıyorsan 2 tane vereyım,1 tane alayım, malum ekonomı kesat, takas yaparmısınız...
bendeki hangi sistemi istiyorsun Sn Teo ben hiç birine uymuyorum
ama hala sistem yapmaya ve denemeye devam .
Altın formülü bulacakmış gibi vakit geçiriyoruz işte k24adam gibi oturup TV seyretmek varken
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
4. mesaj ilginç.... Burda vakvak lar var zannediyorsanız yanılıyorsunuz...
Paylaşacaksisteminiz varsa ne ala...
Yoksa.. herkes sepeti koluna kendi yoluna..
yok yanlış anladınız,
''sistem olursa, yan gelip yattığım yerde para kazanırım'' diye düşündüm.
sıkıntıya gelemiyorum da...
Peki ben yazim kendi sistemimi,
beleşe metastock indirecek link biliyormusunuz?
bir de veriler nasıl alınıyordu?
ama beleş olucak...
6000 $ ile 10.000 $ arası değişiyor sistemlerimiz
hangisinden alırdınız
pahalıymış sistemleriniz. aslında sizinle daha önce yazışmıştık...
siz bir makro yazmıştınız galiba, web'den veri alan...
onu paylaşmayı düşünüyormusunuz?
''sistem olursa, yan gelip yattığım yerde para kazanırım'' diye düşündüm.
sıkıntıya gelemiyorum da...
Peki ben yazim kendi sistemimi,
beleşe metastock indirecek link biliyormusunuz?
bir de veriler nasıl alınıyordu?
ama beleş olucak.. .
Sisteme verecek para var
MS beleş olacak öldüm gülmekten
arkadaşlardan bazıları çok çabuk insan harcıyorlar bu forumda...insanı geldiğinede geleceğine de pişman etmeyin...son mesajım olur bu...insanlar sadece forumda mı birşeyler paylaşır,msn de bir şeyler paylaşamazlar mı,bir msn adresi verdim diyemi bu sözler,sistem vermiyorum ve paylaşmıyorum dedim size,daha öncede satışa sunulmuştu,belli bir adet de satılmıştı,sonra spk ya başvuruda bulundum fakat spk yatırım danışmanlığı kapsamında değerlendirdi bende o gün bugündür satışı durdurdum....
spk ya başvuruda bulundum fakat spk yatırım danışmanlığı kapsamında değerlendirdi bende o gün bugündür satışı durdurdum....
spk yı bosver..
once paypaldan nıck ıle account al
sonra sıstemını ıngılızce olarak yurt dısında yayınla
basla satmaya
pazarlıga acık ol, kım ne kadar para verırse al, cunku yakında anlarlar bır ıse yaramadıgını, sıstemını anlatmaya baslarlar baska sıtelerde...
Cok hızlı satman lazım,
Sıstemın calıstıgı en guzel grafıklerı sec...
Yanına excel tabloları koy..
Mumkunse 1000 $, 1 Ay ıcınde 100.000 falan olsun...
Bırde sıstemı acıklamakı gızemlı olsun...
Grafıklerı de secerken cıddı olsun dıye S&P uzerınde yap...
Para kazanırsın kesın. Ama vıcdanın rahat edermı bılemem...
daha öncede satışa sunulmuştu,belli bir adet de satılmıştı,sonra spk ya başvuruda bulundum fakat spk yatırım danışmanlığı kapsamında değerlendirdi bende o gün bugündür satışı durdurdum....
Yorum