Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Teşekkür edicemde.. Elim gitmiyor.. Hakkaten çok reklam reklam..
Sabah Akçay abim söyleyince çok hoşuma gitti abimizin başarısı ortada.
ama şimdi sinyalci olunca iş biraz kafa karıştırıyor.
aylık performans önemli bence Sn Sinyalci yalnış anlamasın mutlaka güzel bir çalışmadır. elbette faydalanmak isteriz. ama mail yoluyla değilde burdan yazsanız ne istediğiniz daha iyi olurdu gibi geldi
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
nzd-usd ye bakarmısın beni stoplayıp düşüyooor.
neyseki Teo abi me yarasın.
geçmiş olsun....umarım en kısa zamanda zararı çıkarırsınız....bu arada kısa için sanırım yine fırsat verecek hemde daha yukarıdan....gerçi bu pariteden hiç anlamam....
geçmiş olsun....umarım en kısa zamanda zararı çıkarırsınız....bu arada kısa için sanırım yine fırsat verecek hemde daha yukarıdan....gerçi bu pariteden hiç anlamam....
umarım verir.,,
ee görürsen haber veririsin bu fırsatı kaçırmak istemem.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Teşekkür edicemde.. Elim gitmiyor.. Hakkaten çok reklam reklam..
Ablam Yeni Sayfa 1 diye sitesi vardı arkadaşın ama şu an baktım OFF durumunda girilemiyor. Herhalde geçen SPK denetimi siteyi off etmeye yöneltmiş işin ucunda büyük para cezaları olunca ben olsam ülkeyi terk ederdim .
forumdaki arkadaşlara Özelden mesaj atıp satmıyorsa sorun yok.
iki tane link var birtanesi açılıyor.
tekrar dene istersen
uğraşmayın gönderideki resmin aynısı değilmi zaten linklerdeki resimlerde
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Ablam Yeni Sayfa 1 diye sitesi vardı arkadaşın ama şu an baktım OFF durumunda girilemiyor. Herhalde geçen SPK denetimi siteyi off etmeye yöneltmiş işin ucunda büyük para cezaları olunca ben olsam ülkeyi terk ederdim .
forumdaki arkadaşlara Özelden mesaj atıp satmıyorsa sorun yok.
uğraşmayın gönderideki resmin aynısı değilmi zaten linklerdeki resimlerde
sinyaller spk nın alakası olduğunu bilmiyordum. enterasan
arkadaşım kendi sistemini kendin yaz kimseye para kaptırma
süper bir sistem yazabilen olsa niye satmaya uğraşsın ki ne kadar çok kişi kullanırsa işe yaramaz sonunda k24k24
10 kontratla bile işleme başlasa 1 yıl sonunda piyasanın kaldıramayacağı kadar çok poz. sahibi olur katlamalı olarak oynarsa tabi.
ispatı aşağıda hesaplarsın eğer yanlışlık var bunda dersen.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum