Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
FX alemdir..
Burada psikoloji ağır basar..
İşin garibi, olayı çözdüğün anda da korkaklaşıyorsun bu seferde..
Kaptan fazla birşey yatırmadım 1,500$ komple batmasınıda göze aldım o yüzden rahatım.
USDYTL ninde pek batıracağını sanmadığımdan da inat ediyorum.
Ama ufak lotlarla oynanınca hesapta yerinde sayıyor.
Akşamları bakayım diyorum 8 pips olan aralık 36 pips lere kadar çıkıyor tam soygun.k24işlem yapmaya fırsat olmuyor.
Alış yada satış yazıp bekliyorum öylesine hiç bir heyecan yarattığı yok.
bir yerde poz açık olunca diğer yerlerede balıklama atlayamıyorum
Arada WSFUT da şansımı deniyorum geceleri.
Ondada heyecan yok her 1 puan 1 $ :040:
Paritelerde 1 - 2 denedim ama ufak kar/zararla kapandım
şu an paritelere bakacak kadar zamanım yok.
Fazla dağılmamam lazım yoksa toparlayamam.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
1,5230 ilk alıştan sonra 2.si
1,5130 ten sabah geldi
ilki ana parayı yedi bitirdi tabi diğeri geldiğinde ortalama 1,518 oldu
1,5070 den 0,2 alış yazılı
1,5030 den 0,1 alış yazılı bekliyor. Gelirse son alış olur. 0,5 le batana kadar bekleriz.
.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
eur usd 3438 i yukarı gecebilirse 3460-65 aralıgına gelip gece yarısı olusan boslugu kapayıp aynı zamanda saatlikteki obo boyun cizgisini test edebilir gecmezse kendi bilir 3384 e kadar yolu var ilk asamada
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Sabah bizim USDYTL 1,50520 görmüş amma bekleyen 1,50700 alışımız spread PİPS aralığının artmasından gelmemiş.k24k24 Alış değilde o fiyata stop yazılmış olsa çalışacak ne güzel iş her taraftan kendilerine yontuyorlar.
1,51100 gelenler 1,51180 den stop oldu. 1,513 lerde vermedik.
15 $ dan fazla Kar gören hiç bir pozun tekrar zarar yazmasına izin yok +5$ stop.
kaldı elde 0,02 poz 1,51775 ortalama ile.
akşam verdiğim 1130,88 ONS ları sabah 1128,50 den kapattığıma gülüyorum hala. Stop losla oynarken patladı stop aşağı inişi kaçırdık.
Hafta sonu baktığım bir kaç indikatör ve template dosyası
deneme Sürümlerde test edip takip etmek isteyen olursa diye ekliyorum.
kendim son hazırladığım bu ekrandan takip ediyorum.
Alttaki 2 tane indikatör penceresi birleştirilebilse çok daha güzel ulur ama henüz beceremiyorum. :040:
Yorum