tractact Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1.3340 tan tüm pozlar kapandı.. Teperse bakıcam tekrar.. Artık düşemiyo zorlanıyo..
Uyyuss Amerikan seansı açılıyo.. Şimdilik defteri kapattım..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
hedefe ulaştıktan sonraki rakamınız nedir sayın tractact?saygılar..tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,3327 olarak düzeltiyorum hedefi...
Yorum
-
Rex Hocam sizden de bir yorum alsak up down tarzında guzel yorumlarınızı özledik
şimdiden teşekkür ederim
saygılarBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
BOZ AYI shortları kapatıp, yarın yeniden shortlayacakmış...
Şimdi yazdı. Bir kere kazandığını görmedim.
10.000 puan zarardayım yazmıştı.
Başkasının kontratlarına laf ediyor.
BOZ AYI sanal oynar. Asparagastır.
Piyasayı yorumluyormuş, geleceği görüyormuş, bunlar masaldır.
Birazdan mesai bitince çıkar gider, ertesi gün gelir. Bakın bakalım gece yada haftasonları AYI'nın bir yazısını bulabilecekmisiniz?
MuğlalıZühtü o forumda BOZ AYI'nın şikayeti sonucu ceza almış.
AYI' nın yüz kere ceza alması lazım.
Niye ceza almıyor?
Kuzu'da saf saf MuğlalıZühtü nerede diye soruyor.
AYI aslında karakoyundur.
Saflaştırılmış sürüyü mezbahaya götürür.
Forumlarda dolaşır, insanları saflaştırır.
Eksper dostum, sen akıllı adamsın, sen biliyorsun bunun ne olduğunu...
Yorum
-
fx e/d
iş temposu yoğunluğundan fazla zaman ayıramıyorum...kusur görmeyin,fırsatım oldukça foruma bi göz atıyorum...şahsi izlenim papaz politik nedenlerden baskı altında bırakıldı...GREECE ,PORTEKİZ ve sr. ALMANYAnın ekmeğine(ihracatına) yağ sürdüler ve fahiş şekilde kullanılıyorlar...bakalım anglo sakson cephesi ne cevap verecek...!
TA ya yansıyan > 1,34/3750 parabolik dip downward yaparak kırıldı...bu da ew 5 teyit niteliğinde ve 5=1 kuralına göre >1.2890 hedefe girdi
Yorum
-
papaz yeter bugünlük düşüşüm der..1.3332 gördü..
60M de dipten kurtulmaya çalışıyor ama teyidi gelmedi..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz yeter bugünlük düşüşüm der..1.3332 gördü..
60M de dipten kurtulmaya çalışıyor ama teyidi gelmedi..
Kısa ve hızlı bi tur daha yapabilir..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Ben yazdıklarımı başka yere yazamadığım için buraya yazıyorum.
Siz bakın işinize...
Muğlalı Zühtü bu işi çok iyi biliyor.
boz AYI gibi asparagas değil...
BOZ AYI'yı izleyen mezbahaya gider...
Yorum
-
bu rakamın sonuna 4 eklemem gerekiyor muydu yawtractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,3327 olarak düzeltiyorum hedefi...
Yorum
-
1,3375 ile 1,3327 bandında hareket ediyor... oralar kırılırsa bakarız duruma göre... şimdilik bu kadar yeter... saygılar benden...aliosman43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedefe ulaştıktan sonraki rakamınız nedir sayın tractact?saygılar..
Yorum
-
oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryuh ya 38 den aldım 28 e stop yazdım geldı stopladı dondu gıdıor serrrr..fsiz papazbende hıyarlık tractact hocam demis hedef 27 ben gittim 28 e stop yazmısım yazsana 27 nın altına demı töbe var bır ugursuzluk bendetractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu rakamın sonuna 4 eklemem gerekiyor muydu yaw
bu arada tebrıkler Sn TractactBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
Yorum