Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBızım Mordak 'ın sıstemınden ne haber...
Herhangı bır sınyal varmı arkadaslar bende merak etmeye basladım,
Ser var sır yok...
Dun aksam da burayı ıyıce belemiş
hehehe
Bazı yanlış anlamalar ve birazda ters bir zaman olmasından dolayı dün gece yazdıklarımdan dolayı üzgün olduğumu belirtmek isterim……
tüm arkadaşlardan özür dilerim…kusura bakmayın…
Sistem çalışmaları devam ediyor abi…..çok kolay değil hele bu aralar baya zor oluyor….
Bittiği zaman zaten hemen paylaşım olayı olacak…..üyelik durumları baya karışık istediğim formatı yapmak çok zor…..birde sistemde bazı aksaklıklar var....
Bakalım sabır diyelim…..umarım en kısa zamanda güzel bir şey ortaya çıkar....
Yorum
-
Bence garip bi ayrışma var.. Açılan Longları patlatmadan durmazlar gibi..warworn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereür yukarı tepmesi gerekmezmi...
dow petrol yukarı yapmışken...
1.3456 yla dünün en düşüğünü 1 pip le geçtiler.. Buralardan az bi tepki gelsede 1.3420 ler lırılırsa 1.3350 leri deniyecektir..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
günaydın... 1,3385 gibi gördüm ben hedefi...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBence garip bi ayrışma var.. Açılan Longları patlatmadan durmazlar gibi..
1.3456 yla dünün en düşüğünü 1 pip le geçtiler.. Buralardan az bi tepki gelsede 1.3420 ler lırılırsa 1.3350 leri deniyecektir..
Yorum
-
Günaydın...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın... 1,3385 gibi gördüm ben hedefi...
3360 lara o hızla bi el vurabilir..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Günaydın,
papazda 3.destk 1.3386
Bu arada Yunanistanın korktuğu spekülatör kendi bankası çıkmış..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
3392 - 3366 arasına yayıldım..Heeççç mahsuru yohturrrKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın,
papazda 3.destk 1.3386
Bu arada Yunanistanın korktuğu spekülatör kendi bankası çıkmış..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Almanya PMI iyi geldi..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
abla dedigin gibi oldu.....CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBence garip bi ayrışma var.. Açılan Longları patlatmadan durmazlar gibi..
1.3456 yla dünün en düşüğünü 1 pip le geçtiler.. Buralardan az bi tepki gelsede 1.3420 ler lırılırsa 1.3350 leri deniyecektir..darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
-
1.3378 e sorti yaptı..
Dönüş öncelerinde böyle spike yapaıyorlar genelde..
Papazın uzun dönemde yönü aşağı derler..
Kısa vadede gelecek haberlerle yukarı..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
wti shortladım...akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne alıp satıyosunuzdarağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
-
:081::081::081:CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3392 - 3366 arasına yayıldım..Heeççç mahsuru yohturrr
sağolasın .. aşağıyı zorlayacak...warworn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabla dedigin gibi oldu.....Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum

Yorum