Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sizi tebrik ederim.....sn. teo nun dediği gibi başta bende mantıklı olmak zorunda bir sistemin mantığı olmalı desemde gördüm ki....
asıl olan mantıklı olanları,zeki olanları,bu sefer bu işi çözecem diyenleri özellikle eğitimli insanları tuzaklarına çekmek asıl hedef.....
amaç belli cahil adam paralı olsa dahi bulaşmaz bu işlere en azından 2. kez....
ben parama bakarım kardeşim der çeker gider....domates tarlası alır satar,en azından halde komisyonculuk yapar....ama yine para kazanır.....
bu alemde sn. teo olmak üzere bir çoğumuz en azında belli kişiler bu piyasada çok iyi hatrı sayılır,bazende biraz çevrede konuşunca hayat kurtaracak paralar kaybettik ve belkide aynen devam ediyoruz....
sn. lafola bazen anlatıyor ya o misal.....ama bu işte kazanmak aslında gerçekten çok kolay ve basitmiş....
özellikle hiç işlem yapmayan ve hep akıl veren lafola bile artık ne dese boş inanın...
olayı çözümlememe yaklaşık 15 gün kaldı....bahsettiğim üyelik formu büyük ihtimal yasal nedenler ve ücretler nedenleri ile olmayacak....
ama burda belli zaman anlık oluşumları paylaştığım zaman sn. teo nun bile dudaklarında uçuklar çıkacak.....hehehhehe
sistem öyle olmaz böyle olur......(ozonun etkisi).....
1,3435 de kar al vardı...rakamı değiştirmeye çalıştım piyasa kapalı yazdı... şimdi piyasa çılınca 1,3435 tenmi benim emir gidecek yoksa açılış fiyatından mı?
işlem 1,3435 üstünde en düşük kaçta olmuşsa o fiyattan gerçekleşmesi gerekir. yine de 24 te oluşan fiyat dikkate alınır. çünkü türkiye platformunu 24 e yakın açıyorlar. platform açılmadan işlem görmeyebilir. ama açık piyasa da gap lı açılışta ; yazılı emir üstünde gördüğü en düşük işlem den gerçekleşiyor biliyorum.
Yorum