13650 stop papaza burdam bidaha güm güm güm
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1.3690 da 3.direnci var..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiyasayla kavga asla etme
altın kural
13660 geçerse bay bay papaz
9.şubattan bu yana tepelerden çizilen düşüş trendide oralardan geçiyor..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
bende 3630 geçilirken kapattım..ortalık sakinlesin bakalım..
Bundan sora amerikan seansına kalmam..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
eur usd bende 70 ten shortladım sıkıldımmı yada 25 dk ıcındeen az 15 pip kar yapmassa kaparım 93 e de stop yazdım
yemek vakti geldi 62,6 dan kapadım
hain papaz bugun ikidir beni atlattı boyleBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterwti 82,80 shortladım...inanmıyorum bu çıkışa...
81,90 kapandım...kısa sürede 90 pips...:081:
Yorum
-
Yorum
-
USDTL de bugunde shorta devam, 3.gun bıtmek uzere..
Halen sattıgım yerde duruyor..
Lakın bu aksam 2 gunluk swap var, toplamda 5 gunde sadece swapten % 3 dolar bazında getırı..
Guzel para...
Dursun shortta bakalım, elbette kırılacak buradan asagıya...
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSDTL de bugunde shorta devam, 3.gun bıtmek uzere..
Halen sattıgım yerde duruyor..
Lakın bu aksam 2 gunluk swap var, toplamda 5 gunde sadece swapten % 3 dolar bazında getırı..
Guzel para...
Dursun shortta bakalım, elbette kırılacak buradan asagıya...
Küçük kazançlar diyarıdır trading alemi..Sineğin yağını hesaplayarak kuruş kuruş kazanılır ..Bu yönüyle pekte Türkün sistemine uymaz ..Her şey yolunda ..Swaplarlarla devam..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
Yorum
-
heyooo :081: kaptanımKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.3690 da 3.direnci var..
9.şubattan bu yana tepelerden çizilen düşüş trendide oralardan geçiyor..
nerelerdesin ya?
özlettin vallahisöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
))
Yorum