Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oguzt
    Tecrübeli
    • 27 Şubat 2009
    • 427

su 65 ide asagı kırdıkmı papazın koyg....e rahman eylesin
    Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• PipsyGirl
      Çalışkan
      • 06 Ağustos 2009
      • 1559

bu avrupalı datanın sonucunumu biliyorda fiyat hiç hareket etmiyor -5 pipteyim kapatsammı acaba
      söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• oguzt
        Tecrübeli
        • 27 Şubat 2009
        • 427

hatırlıyonmu yine boyle veri oncesi senle kısılmıstık sonra sen kapadın ben hedge yaptım sonra papz dusmustu tarih tekerrumu edecek ne olacak

ben kapadım 65 ten son sattıgım la malıyet 70 e geldı hazır kardayken kapayım
        Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• PipsyGirl
          Çalışkan
          • 06 Ağustos 2009
          • 1559

bende kapattım s&p dow altın petrol hepsi uçuyor. hele bir data çıksın da bakalım
          söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• oguzt
            Tecrübeli
            • 27 Şubat 2009
            • 427

bu data iyi gleirse ne olur glemese sonucu ne olur ?
            bana beklenti dusuk tutulmus beklentinin ustunde gelecek gibi geldide

Yorum

• rex
              Bağımlı
              • 04 Haziran 2009
              • 63

fx e/d

papazda rounding bottom üst bandın ilk kırılma denemesi yapılıyor...bu da fena sayılmaz...1,38 aşılırsa çok şık bir mini rally gündeme gelebilir....daha önce belirtiştim...bu işin içinde ganimet var diye...

Yorum

• oguzt
                Tecrübeli
                • 27 Şubat 2009
                • 427

rex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                hey ahali ...papazda bariz dip oluşumu var...hemide ''yuvarlak'' türünden (rounding bottom >>> kefare öle der)...DXY > 80 ni kırarsa (down) ...epey kan dökülür....ganimet var bu işte derim...
                papazda >>> rounding bottom > 1,3436 < > 1,3745....her iki yöne de kırılmalar şiddetli olur....
                papazda rounding bottom üst bandın ilk kırılma denemesi yapılıyor...bu da fena sayılmaz...1,38 aşılırsa çok şık bir mini rally gündeme gelebilir....daha önce belirtiştim...bu işin içinde ganimet var diye...
                Bi flashback yapalım
                evet rex hocam hemde kac kere demissiniz

Yorum

• PipsyGirl
                  Çalışkan
                  • 06 Ağustos 2009
                  • 1559

Euro/Dolar paritesinde son yılların en yüksek ''euro alehine bir''
                  kısa(short) pozisyon açma oranı oluştu. Artık bunu bütün dünya
                  biliyor. Tek sorun ise bu pozisyonların sıkışması(squeeze) durumunda
                  nasıl bir stop senaryosunun oluşacağı. Beklentiler eğer 1.3760-1.3710
                  üzerinde kapanışların olması durumunda euro'yu kısa yapan grupların bu
                  sıkışma sonucu kapanacağı beklentisi ve hedefin kısa vadede 1.3860
                  seviyelerine ulaşması.

Pazartesi sabah cnbc-e'de yaptığım yorumda parite ve S6P 500
                  endeksinde geçen Cuma'dan gelen sinyallerle alışların gelebileceğini
                  ve bu haftayı alıcılı kapatabileceğimizden bahsetmiştim. Bunun
                  gerçekleşmesi bize başka bir senaryonun oluşmasına sebepolabilir. Buda
                  euro/dolar paritesinde yükselişlerin 1.3860 seviyelerine gelmesi ve bu
                  noktanın üstündeki kapanışlarda sert alışlarla 1.41 noktasını hedef
                  alması olarak denenebilir. Buna yatırımcıların dikkat etmesi
                  gerekiyor.

Böyle bir yukarı trendde dünya genelindeki piyasalar satın alınacak ve
                  yükselişler ABD borsaları önderliğinde devam edecektir.

Ben euro/dolar paritesinde 1.3710 üstü kapanışlarda alışların
                  hızlanacağını ve hedefin kısa vadede 1.3860 olacağını düşünüyorum.
                  Kötü senaryoda ise 1.3710 altında stop olunmalı ve gelişmeler dışardan
                  izlenilmelidir.

Destekler 1.3750 - 1.3710 - 1.3680
                  Dirençler 1.3780 - 1.3799 - 1.3810

Yorum

• PipsyGirl
                    Çalışkan
                    • 06 Ağustos 2009
                    • 1559

son 5 dkk

Yorum

• PipsyGirl
                      Çalışkan
                      • 06 Ağustos 2009
                      • 1559

ne geldi veri

Yorum

• oguzt
                        Tecrübeli
                        • 27 Şubat 2009
                        • 427

15:30 ABD *** ÇEKİRDEK PERAKENDE SATIŞLAR (Aylık) 0.8% 0.1% 0.6%

15:30 ABD *** PERAKENDE SATIŞLAR (Aylık) 0.3% -0.1% 0.5%

beklentinin ustunde geldi ne olacak simdi veriden anlıyan bir arkadas acıklayabilirmi

papaz 5 dklık

Yorum

• PipsyGirl
                          Çalışkan
                          • 06 Ağustos 2009
                          • 1559

iyi gelen veri doları zayıflatır ama geçicimi yoksa kalıcı bunu ancak fiyat hareketlerinden anlıyabiliriz 13799 geçilemedi mesela

Yorum

• rex
                            Bağımlı
                            • 04 Haziran 2009
                            • 63

papaz > DXY 79,750 kırılırsa (down) ...şenlik başlar derim...
                            ...bu arada ONS yamuldu...toparlamazsa bahar başka zamana kalır...

Yorum

• PipsyGirl
                              Çalışkan
                              • 06 Ağustos 2009
                              • 1559

papaz > DXY 79,750 kırılırsa (down) ...şenlik başlar derim...
                              ...bu arada ONS yamuldu...toparlamazsa bahar başka zamana kalır...
                              bu günlerde altına gösterge olarak bakma çünkü dolar ve altın ikisi beraber düşmeye başladı bu durumda bana çok garip geliyor anlamış değilim

Yorum

• PipsyGirl
                                Çalışkan
                                • 06 Ağustos 2009
                                • 1559

Oğuz görüyormusun 13737 ye gelecek demiştim ama gene sabredemedik ya

Yorum

Working...
                                X

Debug Information