Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yunanistan çok çirkefff ayPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
papaz saka leyn saka oylesine soyledim panik yapma hemenoguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz 1,3606 gecemezse ogleden sonra acaip cakılacak gibi bir his olustu icimde
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
13623 ü geçmemesi gerekk24 burdan satılabilir 13630 u geçersede kısalar tehlikeli olur 137 ye kadar teperoguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz saka leyn saka oylesine soyledim panik yapma hemen
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
sıkıntıdan patladım ve poz kapadım niye ben pozisyonumu kapadıktan 3 sn sonra bekledigim yone atak yapıyor bu papazBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Ayyyyy şimdi bayılacam.. Kısada kıstırdı ******** yine... 3589 maliyetle..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
ona kaşı gözü oynuyo demezler..akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu kraliçenin kaşı gözü oynuyor ne yapıcak kestirmek zor...
papazında öle merak etme..k24
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterona kaşı gözü oynuyo demezler..
papazında öle merak etme..k24
cümleyi yumuşattık ne yapalım...
kraliçeye saygılı davranalım son günlerini yaşıyor..
Yorum
-
Belçika nında durumu iyi değilmiş olabilirmi?akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünkü fitch açıklamasında ...avrupada bir ülke temerrüte düşebilir dedi...bu ülke kim olabilir...söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
iş bitirici abd li haydi göreyim sizi ama yukarı yapmayın
Yorum