bekliyom ablam %50 fibo dedik girdik bakalım
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1.3790 - 1.3780 4/3 kapattım.. 1.3750 leri bekliyorum..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1379x ablacım geldimi söylediğim bu noktaya kar al HOYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
OB 06 yı çok zor geçiyor.. 10-11 bile zar zor yapabiliyor.. 02 ye kadar gelip az bişi tepiyor..
Eğer 3750 ler kırılırsa ek kısa açacam. İşin rengi değişir o zaman çünkü..
Aman tikkat.. Buralar çok kritik..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
bir uzun denemesi bende yaptım kısaları kapattım uzadım. 13790 danoguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbekliyom ablam %50 fibo dedik girdik bakalım
ne trendmiş ama
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir uzun denemesi bende yaptım kısaları kapattım uzadım. 13790 dan
ne trendmiş ama
hayırlısı bakalım umarım kazanclı cıkarız kralice ne guzel tepti papaz surunuyortractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,3850 hedefim...Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
ya da kalıp bozulmaz ve hedef 1,3550 olur...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz 1,3780'i kırmamalıydı... eğer sarkma değilse günlerdir takip ettiğim ve saat gibi işleyen bir kalıp bozulmuş olur...
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraptal kafam trend çok güçlü aşağı olmasına ragmen aldım.
trende ters oynama iştedaima bir şans vermez miydi bunlar kapatmak içinoguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen cakıldık :( 85 te kaldı maliyet
Yorum
-
petrole bulaşanınız yokmu yahu..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
Yorum