ablamın ağrıları var sanırım giremiyor forma :(
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pipsy naaptın demin kapatabildin mi?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Umarım misli misli çıkarırsın...PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNeden biliyormusun aşırı güven oluştu. aman ha bu çok tehlikeli bir şeymiş (Egomun kurbanı oldum) 100 doğru işlem bir yalnış herşey sil baştan oldu beklemekten başka çarem kalmadı k24
ben böyle bir düşüş görmedim Paşam ya her düştüğü 100pipten gene aldım.Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
12377 de maliyet 122 takipteyim haklısınsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpipsygirl;
euro/jpy maliyetin nerelerde? 122 lerden bir tepki olabilir. hiç ilgilenmediğim bir parite. majörlerden başkası çok tehlikeli. derinlik yok.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
dikkat et, aslinda tam iyilesene kadar klavyede bile yazmaman gerekiyor:ka24:CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArada bakabiliyorum.. Yine keyfim yok.. Çok ağrıyok24
Senin duruma çok üzüldüm ya:040:Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
Teşekkürler Eylülcüm ekranı kapattım artık yemek yapıyorum bana mutfak bazen uğurlu geliyorEYLÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Pipsy çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda fazlasıyla geri alırsın kaybettiklerini. :040:
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Arada bakabiliyorum.. Yine keyfim yok.. Çok ağrıyok24PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterablamın ağrıları var sanırım giremiyor forma :(
Senin duruma çok üzüldüm ya:040:Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
Yorum