Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • SEREN I
    KAMYON ŞOFÖRÜ
    • 25 Şubat 2009
    • 0

inşaallah en kısa zamanda eski parlak günlere dönecek....

keyborsa bu olamaz........ben kabul etmiyorum.......
    yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• CATEDRAL
      TATLI CADI
      • 26 Şubat 2009
      • 897

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      uzun denemesi 13790 larda Catecim oralara kadar az biraz sakla
      sık dişini bırakma kısaları
      1.3805 le 1.3785 arasında bekliyorum onu.. Yine de OB trend göstermeye devam ederse aşağı doğru iyileştiririm..

Şu anda OB.. 08.. şimdilik tepkilerinde 17 yi geçemiyor..

Hep onlar mı bizi kıstıracak kuytuda
      Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
        TATLI CADI
        • 26 Şubat 2009
        • 897

1.3855 i geçerse biras tepebilir...3870 lere.. Belki..

Zannetmiyorum ama..

13:00 te almanya fabrika siparişleri

14:00 ve 14:45 te faiz kararları var..k24

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• sungur
          Bağımlı
          • 19 Mart 2009
          • 0

13880 e kadar tepebilir.
          1,39 üstü yukarı ağırlık kazanır.
          1,3740 stop olarak ,142 hedefli 10-15 günlük alımlar düşünülebilir.
          1,3775 şimdilik hedef.
          firmasız kaldım. güvenilir,firma arıyorum. türkçe destekli, mini hesaplı, scalp proplemi çıkarmayan

Yorum

• PipsyGirl
            Çalışkan
            • 06 Ağustos 2009
            • 1559

yunanistan borsa (-)de
            söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• OrkunLeo
              FX ÇETE ÜYESİ
              • 05 Ağustos 2008
              • 281

Seren Abim hoşgeldin...
              Eline, beline, diline sahip ol.

Yorum

• KUTERO
                Beybaba
                • 19 Temmuz 2007
                • 437

Günaydınız.
                Saati kurmuştum..Çalmış kapamışım..Bi kalktım saat 11..
                Vob ve fx işlemlere devam..

Bol şans..
                İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• PipsyGirl
                  Çalışkan
                  • 06 Ağustos 2009
                  • 1559

KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Günaydınız.

Bol şans..
                  günaydıns efendim
                  sizi gördüğüme çok memnun oldum. Gözüm arıyordu aşağıda ismini göremiyince meraklanmadım değil hani neyseki bir durum yokmuş
                  söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• PipsyGirl
                    Çalışkan
                    • 06 Ağustos 2009
                    • 1559

oversold haberleri geçmeye başladı papaz için

Yorum

• PipsyGirl
                      Çalışkan
                      • 06 Ağustos 2009
                      • 1559

bence cuma günkü istihdam verisine kadar en dibine getirecekler gibi geliyor

Yorum

• KUTERO
                        Beybaba
                        • 19 Temmuz 2007
                        • 437

bence cuma günkü istihdam verisine kadar en dibine getirecekler gibi geliyor
                        1.3800 % 50 fibo geri alma değeri idi..mart-aralık çıkışının..
                        Dediğiniz gibi en azından 1.3800 e inme ihtimali hala gündemde..

61.8 lik fibo ise 1.3483 de..
                        Bugünkü ECB-BOE kararları ve Triçet in konuşmaları önemli..
                        Dananın kuyruğu buralarda kopacak..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

Yorum

• CATEDRAL
                          TATLI CADI
                          • 26 Şubat 2009
                          • 897

KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Günaydınız.

Bol şans..
                          Hoşgeldinis.. Devam valla.. Her durumda

Yorum

• KUTERO
                            Beybaba
                            • 19 Temmuz 2007
                            • 437

günaydıns efendim
                            sizi gördüğüme çok memnun oldum. Gözüm arıyordu aşağıda ismini göremiyince meraklanmadım değil hani neyseki bir durum yokmuş
                            Eyvallah..
                            CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Hoşgeldinis.. Devam valla.. Her durumda
                            Kanımızın şey meteliğimizin son damlasına kadar..

Yorum

• KUTERO
                              Beybaba
                              • 19 Temmuz 2007
                              • 437

VOB

Günlük grafikte;
                              22,25,29 ocak gün diplerinden bir çizgi çekildiğinde bugün gördüğümüz 67775 tam oraya dokunmuş..

Yorum

• PipsyGirl
                                Çalışkan
                                • 06 Ağustos 2009
                                • 1559

bir bilenin kaleminden

Kısaca inananları herşey güzel olacak diye tanımlayalım, inanmayanlar
                                ise yeter düşüş zamanı diyenler olsun.

Bu beklentiler üzerine ben kısaca rakamlarımla inandıklarımı ve
                                inanmadıklarımı açıklıyım...

VOB 30 Şubat endeksi... Yön yukarı, eğer 67.800 altında kapanışlar
                                olur ve 67.200-67.000 aralıkları aşağı doğru kırılırsa satışların
                                artacağını düşünüyorum. NU aşamada beklentiler ve olası ekonomik
                                verilerin yurtdışı piyasalarla beraber toplarlama sürecine
                                girebileceğini bekleyebiliriz. O zaman bulunduğumuz seviyelerin alış
                                için uygun olduğunu ve 67.200 seviyelerin altında kapanışların
                                oluşması durumunda pozisyonların stop olmasında fayda olduğuna
                                inanıyorum. Yönümün yukarı olmasına rağmen asla belli rakamların
                                altında pozisyonarın taşınmasına da inanmıyorum.

Euro/Dolar paritesinde 1.3820 seviyelerin önemli destek durumunda. BU
                                seviyelerin aşağı yönde hareketlere devam edebilir. Ben Desteklerin
                                çalışacağına ve kısa vadede tekrar 1.3940-1.4040 seviyelerin test
                                edileceğine inanıyorum. Bu seviyelerin alış olmasında sakınca
                                görmezken top loss olarak 1.3820-1.3780 aralığınında stop olunması
                                gerektiğini düşünüyorum.

S&P 500 endeksinde önemli desteklerin test edildiğini ve yukarı yönde
                                tepkilerin geldiğini geçen günler gördük. Bunun sonucunda eğer endeks
                                1090 üzerinde kapanışları devam ettirebilirse alışların 1100 ve tekrar
                                1100 seviyesi üstüne çıkabileceğine inanıyorum. Bu seviyelerin alış
                                için uygun durumda. Ancak satışların devam etmesi ve 1090 altı
                                kapanışlar ve 1080 altında sarkan satışların devam etmesi sonucunda
                                yönün aşağı olabileceğini ve satışların 1060-1040 aralığına
                                sarkacağını düşünüyorum. Ben bu endekste Cuma günü gelecek haberlerle
                                alışların etkili olabileceğine inanırken stop loss olarak 1080 altını
                                kullanıyorum.

Emtia sektöründe ABD'de yaşanan bütçe açıkları sonucu yükselişlerin
                                olabileceğini, bakır ve altının önemli desteklerde olduğunu bu
                                seviyerin kırılması sonucunda satışların hızlanabileceğini ve yakından
                                takip edilmesi gerektiğine inanıyrum. Önemli emtialarda her destek
                                seviyesi altında kapanışlarda satışların hızlanması muhtemel. Bu
                                aşamada bu grupda trade edilmesini riskli görüyorum. Ancak yakında
                                izlenmeyi ve inandığınız yönde daha yakından takip ettiğiniz ürünlerde
                                pozisyon alınması gerekmete.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information