ben bir totem yapayım bari hadi gorusuruz 58 dk sonra
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
fiyatlar buralarda duruyor sindire sindire satış yiyor içime sinmedi abla ne diyorsun kaçmak gerek demi
yazıklar olsun 200 günlügü bir anda devirdisöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfiyatlar buralarda duruyor sindire sindire satış yiyor içime sinmedi abla ne diyorsun kaçmak gerek demi
yazıklar olsun 200 günlügü bir anda devirdi
Ne diim bilmiyorum ki.. Canım sıkıldı şimdi size..:040:Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
papaz büyük ihtimalle dönecek buradan..min 1.4263 gördük..
Tepki gelmeli artık..1.4282 deyiz..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
1.4280 de büyük mücadele var..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kapattım dükkanıda kitliyorum iş güç var
ben kapattıktan sonra çıkar genelde ama biraz dinlenecem psikolojik işte kabak tadı verdimi teper
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
E/D hala trend gibi gözüküyor dikkat..
OB 13 e kadar yükseldi.. Yine geriliyor.. 11 de..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
ben geldim pozlar 94 ten kapadım ufak bir karla olsun HO
bende pipsygirl gibi dinleneyim biraz ne guzel neseyle trade ediyorduk papaz yaptı papazlıgınıBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Ayy çok sevindim..oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben geldim pozlar 94 ten kapadım ufak bir karla olsun HO
bende pipsygirl gibi dinleneyim biraz ne guzel neseyle trade ediyorduk papaz yaptı papazlıgınıYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
valla abla acaip bir totem yaptım siyah pantolon siyah kazak siyah ayakkabı ama altına mavi corap giydim oyle cıktım şirkete geldim 58 dk da ancak kurtarabildikCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyy çok sevindim..
:081:
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
Yorum