CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
efeenndiimmOrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpipsyyy
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Son 2 günlük yükselişin fibo %50 geri alım noktası 69.200,vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster69.5 den gene 1 mermi longladık
Trade amaçlıdır...
%62 geri alım noktası 68.925 dir... %62 nin altı long pozisyonları zora sokar...
Yarın bu hedefler görülebilir...
69.500 ü 70 den (açılışla) vurursak , 69,5 ve 69 long kovalayacağım...Gerisi kısmet...
Son olarak günlük sistem sinyali alda...Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Yeşil mercümek yapıyorum akşama.. Sen ne yemek yapıyorsun?PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefeenndiimm
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
burdan yeşillenecek mi yani ortalıkCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeşil mercümek yapıyorum akşama.. Sen ne yemek yapıyorsun?
Yorum
-
Uzakdoğulu fonlar gece E/D ye daldılar.. Şimdi de Amerikaya dalıyolar herelde..
Birazda bizimkine dalsalar ya..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
sabahtan verdin zaten mercimeği fırınıCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeşil mercümek yapıyorum akşama.. Sen ne yemek yapıyorsun?
bende çin usulü orman kebabı yapıyorum.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Dışarsı kıpkırmızıyken bizimki yemyeşildi zaten..tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburdan yeşillenecek mi yani ortalık
Yorum
-
Karetsin dün gece erken uyuyacağım tuttu. Saatide kurmaya unutmuşum ..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabahtan verdin zaten mercimeği fırını
bende çin usulü orman kebabı yapıyorum.
Bu gece çekiklere kalkarım herelde.. O fonlara bende eşlik edeyim
Yorum
-
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
ablalarım bi sorum var:
usd-yen günlükte net tobo yok mu?
tobo çalışırsa hedef 98-99 değil mi?
98-99 gelirse daha büyük bir tobonun başı veya çanak oluşmaz mı?
bunun da hedefi kabaca 108-109 olmaz mı?
109 gelirse haftalık grafiklerde daha büyük bir tobo/çanak oluşmaz mı?
hemi de haftalıklarda ikili dip poz. uyumsuzluk yok mu?
bu senaryo önümüzdeki aylarda/yıllarda çalışırsa usd nin değer kazanacağı bariz değil mi?
bu durumda para gelişenlerden abd ye dönmez mi?
yoksa yeni carry trade aracı yine yen mi olur?
yoksa paritelerde günlük ve haftalık grafiklerle yorum yapmamın sebebi vobdaki kısalar nedeniyle üşümem mi?
Yorum
-
1,4152 kırılınca verenler kârlı çıktı... bakalım destek dediğim yer de tutacak mıtractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,4152 kırarsa 1,4090 sağlam destek... bilginize...
Yorum
-
Evet var...Hedefide haklısın 98-99 gibi..
Ama
91.80-92 çalışırsa küçük OBO netleşir.. Önce OBO çalışır.. Yaklaşık 87.5x-88 lere kadar.. (İhtimal) Sonra hızla TOBO hedefine gider..
Yeni carry treyd aracı yen olurmu olmaz mı onu keynes bile bilemez
Bizim piyasa ise saçmalık ötesi olduğundan shortların hakkında hiç bi fikrim yoktur..
SÖNMEZ gibi çıkıyo walla. Düşmeye başladığında da tabii eğer fezaya gitmez de düşerse .. Büyüklerimiz Sönmezin patronunun bugün TV de dediği gibi .. Neden çıktı neden düştü bilmiyos walla derler
onal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterablalarım bi sorum var:
usd-yen günlükte net tobo yok mu?
tobo çalışırsa hedef 98-99 değil mi?
98-99 gelirse daha büyük bir tobonun başı veya çanak oluşmaz mı?
bunun da hedefi kabaca 108-109 olmaz mı?
109 gelirse haftalık grafiklerde daha büyük bir tobo/çanak oluşmaz mı?
hemi de haftalıklarda ikili dip poz. uyumsuzluk yok mu?
bu senaryo önümüzdeki aylarda/yıllarda çalışırsa usd nin değer kazanacağı bariz değil mi?
bu durumda para gelişenlerden abd ye dönmez mi?
yoksa yeni carry trade aracı yine yen mi olur?
yoksa paritelerde günlük ve haftalık grafiklerle yorum yapmamın sebebi vobdaki kısalar nedeniyle üşümem mi?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Rica ederim.. Doçe oyak moyak.. 100 endekse 6x.000 li rakamlar hedef veriyomuş..onal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternası yani? bizim piyasa düşmeye mi başlayacak?
e daha uzaya gidecedik?k24
teşekkür ederim abla.
Benim neyim eksik? Bende yıl sonuna 160.000 hedef veriyom
Atış serbest
Yorum
Yorum