Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
abla herzaman gelmez bunlar 200 günlük ortalamasına değdi ve çıktı ikinci gelişinde affetmez belki ama ilkinde temiz iş çıkarır gibi geliyor 1.4350 ye tepmesi gerek.
eliyotçular alıyordur. bir dalga zigzak yapmadan düşermi
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
abla herzaman gelmez bunlar 200 günlük ortalamasına değdi ve çıktı ikinci gelişinde affetmez belki ama ilkinde temiz iş çıkarır gibi geliyor 1.4350 ye tepmesi gerek.
eliyotçular alıyordur. bir dalga zigzak yapmadan düşermi
simdi ben yine 10 -15 pipe kaparım pozumu sonra akcay hocam 40 pip e kapar sonra pipsygirl 100 pip e kapar ve bize bira ısmarlar
temennim bu yonde bakalım piyasa hangi yonde olucak
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum