günlük en yük,1,4275 en düşük 1,4234 40 dak önce yeni en düşük görmüşüz.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bekle bekle düşmesini, daha da yukarı gitmezse eğer.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSabahli 65.650 kısaları şimdi 700 den uzuna döndüm..
E/D de de kotasyon zırt pır değişiyo.. Dikkat edin.. 7.2 ile oynuyor sürekli..
Son gün düşebilir ama müsaade ettim
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
Evet oradan. ama o yazılanlar yükseliş trendinde idi. şimdi yatay trende girmişsek ,henüz haftalıklar bozulmadı. yeniden tesbit gerekir.PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSniper Trading kitabından değilmi
tehlikeli bir gün olabilir. hemde önemli datalar var
Yorum
-
oldu mu şimdiCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSabahli 65.650 kısaları şimdi 700 den uzuna döndüm..
E/D de de kotasyon zırt pır değişiyo.. Dikkat edin.. 7.2 ile oynuyor sürekli..
Yorum
-
Yaa yok.. esas kısalar duruyo..tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroldu mu şimdi
Bu başka kurumdan.. Treyd amaçlı..Gerçi burda da kısada yakalanmaktan imanım gevredi..Uzundan hayrını görmedim hiç..k24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
esas kısaların durması değilki önemli olan... şu anda uzuna inanmış olmanız... sizinle ters pozisyonda olmak kötü bir durum... hele ki böyle kritik bir yerde... (gerçi aynı yönde olduk da noldu di miCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaa yok.. esas kısalar duruyo..
Bu başka kurumdan.. Treyd amaçlı..Gerçi burda da kısada yakalanmaktan imanım gevredi..Uzundan hayrını görmedim hiç..k24
)
Yorum
-
65.750 kısaya döndüm..
E/D kısalarıda kapattım..
Ek... Aynı yerden tekrar uzun.. 65.750Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
sn.catedral bunlarla başa çıkılmaz.Vob tamamen tezgah üzerine kurulu.Aradan tırtıklamak çok zor.Birde matriks gibi paralı düzen ekranı var,yani herkes nemalanıyor ky den.Madem Vobu ilerletmek istiyorlar,önce metatrader 4 üzerinden yayın yapsınlar,alım satımı buradan yapalım,gerekirse robot kullanalım.Ama işlerine gelmez,çünkü herkez ky nin sırtında.Birde aracı kurumların verdiği dandik matriks ekranı karşılığında şu kadar işlem yapacaksın diye zorlamaları var,yani önce onları doyuracaksın,kalırsa bize aysonu belki hesabımızı başabaş kapatırız.Kısaca ben mt4 üzerinden forex gibi vob işlemi olana kadar o defteri kapattım,çok da rahatım ,size de tavsiye ederim.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYuhh be yuhhh diyorumm..
Koskoca FX piyasasıyla baş ediyoruz.. Ordan para kazanıyoruz..
Hayret bişey.. Bizim VOB la değil başetmek.. Hisseden al.. Fx ten al.. VOB a taşı..
Ne işle uğraşırsın diye sorduklarında bundan sonra Lojistik sektöründeyim diycem..
Yuh yani..
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster65.750 kısaya döndüm..
vaaay 1 kademe komisyona gitse diğer kademe kâr heee
Yorum
-
Hee... Çingeneliğe başladım..tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervaaay 1 kademe komisyona gitse diğer kademe kâr heee
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
1.4252 den de E/D uzadım..
Allah sonumu hayretsin..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster65.750 kısaya döndüm..
Ek... Aynı yerden tekrar uzun.. 65.750
kısacıların panik hareketleri de başladı... dönüş yakın herhalde ama ne zaman
Yorum
Yorum