Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sungur
    Bağımlı
    • 19 Mart 2009
    • 0

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haberlere düştüğüne göre doları satsakmı acaba
    1,52-5250 arası alım fırsatı diyor. iyi bir teknikci. 1,54 den satış öneriyor.
    stoplar 1,5180 altı kapanış.

Yorum

• sungur
      Bağımlı
      • 19 Mart 2009
      • 0

15 -den sonra niyetlerini anlamak lazım. 15-30 datalarında ne tarafa uçacaklar?

Yorum

• sungur
        Bağımlı
        • 19 Mart 2009
        • 0

usd/tl aşağı geliyor. e/u yukarı gitmeli şimdilik

Yorum

• sungur
          Bağımlı
          • 19 Mart 2009
          • 0

75 ve 82 de dirençler var.82 önemli.

Yorum

• PipsyGirl
            Çalışkan
            • 06 Ağustos 2009
            • 1559

biraz çalışalım abla şimdi büyük bir olasılıkla bugün hem yukarısı hemde aşağısı denencek gibi geliyor E_D için iyi bir satış ve alış noktası çıkartmamız gerekiyor
            söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• sungur
              Bağımlı
              • 19 Mart 2009
              • 0

15-30a kadar 82 geçmez ise; sert aşağı düşünürüm.

Yorum

• PipsyGirl
                Çalışkan
                • 06 Ağustos 2009
                • 1559

bugün gene E_D aşağı gelirse 1.4160-80 aralığından almayı planlıyorum
                söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• CATEDRAL
                  TATLI CADI
                  • 26 Şubat 2009
                  • 897

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  biraz çalışalım abla şimdi büyük bir olasılıkla bugün hem yukarısı hemde aşağısı denencek gibi geliyor E_D için iyi bir satış ve alış noktası çıkartmamız gerekiyor
                  Şu anda bende her bişeyi AL da.. Ama fiyat yatayda..Satış noktası belirlemek daha akılcı gibi..
                  Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• vobteknik
                    Bağımlı
                    • 07 Ekim 2009
                    • 401

Çıkarken çıkıyor, düşceği zaman yataya alıyorlar indikatörler soğuyor...Bu kötüye işaret...
                    Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...

Yorum

• KUTERO
                      Beybaba
                      • 19 Temmuz 2007
                      • 437

1.4270 i kırarsa,15 dklık grafikte

21.12/15:00 deki tepeden başlayan aşağı trend çizgisini yukarı kırar..
                      İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                      İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• CATEDRAL
                        TATLI CADI
                        • 26 Şubat 2009
                        • 897

vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Çıkarken çıkıyor, düşceği zaman yataya alıyorlar indikatörler soğuyor...Bu kötüye işaret...
                        Resalet k24

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• sungur
                          Bağımlı
                          • 19 Mart 2009
                          • 0

geniş bantta 1,42-1,4320 arasındayız.
                          saatliklerde ,1,4275-82-88 arası direnç. 82-88 de takılıp 15-30 girerse, ilginç bir durum olur.

Yorum

• CATEDRAL
                            TATLI CADI
                            • 26 Şubat 2009
                            • 897

sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            geniş bantta 1,42-1,4320 arasındayız.
                            saatliklerde ,1,4275-82-88 arası direnç. 82-88 de takılıp 15-30 girerse, ilginç bir durum olur.
                            İndikatörler aşırı şişti.. Dediğin 88 e gitmeye kalkarsa desteksiz yıkılır..

gerçi bu durumda da yıkılır ya..Biraz daha zorlasın..

Ben kıyın kıyın vermeye başladım.. 1.4280 ilk parçayı takdim ettim..

Yorum

• delidayim
                              Katılımcı
                              • 26 Mayıs 2009
                              • 214

1.4274 ten destek alıp,1.4299 a kafa atar ve döner diyorum.
                              yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• CATEDRAL
                                TATLI CADI
                                • 26 Şubat 2009
                                • 897

1.4290 dan bi hediye paketi daha..

Tahmin ettiğim hareketi yaparsa... saatlik grafta domuz gribi iğnesi olur walla

Bu arada VOB da 65.725 ten kısa açtım..Ama bu sefer ben vermedim.. Yazdım onlar aldı.. Ben verince uurrsus geliıo galiba

Yorum

Working...
                                X

Debug Information