short kazandı. 1,4220 ye
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hedef 1.40sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershort kazandı. 1,4220 ye
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Kırmızı yada siyah kazandı der gibi olmuşsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershort kazandı. 1,4220 ye
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Şimdi içerde alacağım var..k24 Onu tahsil ediim.. Daha da Davos a gitmicem zaten..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbla neden halan daha bırakmıyorsunki şu Vobu sana hep diyorum ;
sen Forex sörfçüsüsün volalite var burda Vobta yokki bu likilite
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Günlük rsi 34 de baktım hemen...orda da düşüş trendini kırmış :040:...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstteki senaryo işledi... yani eski zirvesine geldi... (49200 bir ara kırdı ama kalıcı olmadı)... burdan sonranın analizini yapmadım... son umudum 51,853 rakamından dönmesi :(
Size derken burdan neye göre şortluyorsunuz diye ben de girdim sizden 1 hafta sonra şorta ve 2 defa kara geçmişken tp yapmayarak şu an zararı ışığa maruz tavşan misali sürdürüyoruz...Düşcek elbet de vade yetecek mi allah kerim...Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi içerde alacağım var..k24 Onu tahsil ediim.. Daha da Davos a gitmicem zaten..
zaten ikisi bir arada adamı çok yoruyordur. hem data hem haber vs..
ikisinden birini seçmek daha verimini artıracaktır. ;)söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Yorum
-
Yalnız vadeli günlük grafik rsi 35 için düşüş trendini kırmamış olarak gözüküyor...Denize düşen yılana sarılır gibi olduvobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünlük rsi 34 de baktım hemen...orda da düşüş trendini kırmış :040:...
Size derken burdan neye göre şortluyorsunuz diye ben de girdim sizden 1 hafta sonra şorta ve 2 defa kara geçmişken tp yapmayarak şu an zararı ışığa maruz tavşan misali sürdürüyoruz...Düşcek elbet de vade yetecek mi allah kerim...
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Faizi yükselterek enflasyonu düşürme efsanesi
Faizi yükselterek enflasyonu düşürme efsanesi - Ege CANSEN - Hürriyetsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Sniper Trading kitabından değilmisungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu gün çarşamba;
Çarşamba : Choppy Market. Indikatorlerin sat dediği yerden AL, Al dediği yerden SAT günü.
tehlikeli bir gün olabilir. hemde önemli datalar varsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Sabahli 65.650 kısaları şimdi 700 den uzuna döndüm..
E/D de de kotasyon zırt pır değişiyo.. Dikkat edin.. 7.2 ile oynuyor sürekli..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum

Yorum