Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
herkese merhaba
papazda uzunlar 14580den kapanıp ters yönde ilerliyor
neyseki zarar çıkıyor. ee birde artıya geçsek iyi olcek inşallah
papazda 14490 hedefim
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Alman Die Welt gazetesi menfur bir anket baslatmıs durumda.
Anketin konusu "BiR KÜRT DEVLETi KURULMASINI iSTERMiSiNiZ ?" sorusu ile ek'lendirilmiş. ..
"Nein/Hayır" seçenegini tıklayarak Ülkenizin birligine hizmet ediniz, daha sonra bu linki kopyalıyarak bütün arkadaslarınıza gönderiniz.
Bazıları ülkeyi bölmek için harıl harıl çalısıyor.
Almanca bilmeyenler icin:
Cikan sayfanin orta kisminda, ellerinde Ocalan'in resmi bulunan maskeli cocuklarin fotografinin biraz altinda cerçeve içersinde UMFRAGE yazisinin altindaki NEIN e tiklayip ERGEBNIS i tiklayarak gonderiniz..
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Alman Die Welt gazetesi menfur bir anket baslatmıs durumda.
Anketin konusu "BiR KÜRT DEVLETi KURULMASINI iSTERMiSiNiZ ?" sorusu ile ek'lendirilmiş. ..
"Nein/Hayır" seçenegini tıklayarak Ülkenizin birligine hizmet ediniz, daha sonra bu linki kopyalıyarak bütün arkadaslarınıza gönderiniz.
Bazıları ülkeyi bölmek için harıl harıl çalısıyor.
Almanca bilmeyenler icin:
Cikan sayfanin orta kisminda, ellerinde Ocalan'in resmi bulunan maskeli cocuklarin fotografinin biraz altinda cerçeve içersinde UMFRAGE yazisinin altindaki NEIN e tiklayip ERGEBNIS i tiklayarak gonderiniz..
NAYN tıkladık..
ama haber 31. August 2009, 20:05 Uhr tarihli.. kimse bakmıyordur artık o sayfaya...
yarın fed toplantısı var.
aslında yarını düşünürek bir plan yapmalı diye düşünüyorum
bir yerden sonra uzunlamak gerek
çünkü Fed faiz artırmıyacak daha yolumuz uzun diyecek 2010 yılını atlatmak istiyecek o nedenle bir yerden almak eğer 1.4490 yaparsa duble alıp yarını beklerim.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum