Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
zaten fiyatlar biraz daha yükselseydi kalp sıpazmı geçirecektim
Zaten o öyle olur... Sen olmuyo bu gidiyo der şortu verir pozu kaparsın o da aşşa gelmeye başlar...İnsan/birey üzerinden yola çıkarak genel ky psikolojisi üzerine gidebilirmiyiz?
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
63.700 e bak hele destek görevi görüyor. Kırdımı 700 ü şortörler bence rahatlar...
Bu arada APSD arttı fiyat düştü bu da bence olumlu...
Haydi bakalım
Senaryo : 7 Fiyat : Aşağı APS : Artıyor Etki : Olumsuz Piyasa :
Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
Zaten o öyle olur... Sen olmuyo bu gidiyo der şortu verir pozu kaparsın o da aşşa gelmeye başlar...İnsan/birey üzerinden yola çıkarak genel ky psikolojisi üzerine gidebilirmiyiz?
En sinir bozucu olanı da o..k24Bir de üstüne ters pozisyon aldığını düşünsene..
O yüzden treyd dışında inandığım yönde pozisyon aldığım zaman hayatta stop yapmam..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
1200 de ZEW açıklanacak..
Veriler olumlu bekleniyormuş.. Öroya bir hareket getirebilir..
Keskin geri çekilmelerin genelde yukarıya marj yaratmak amacıyla yapıldığını düşünüyorum..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Geçende bi anda ellerim falan uyuştu ekran başında.. k24
En sinir bozucu olanı da o..k24Bir de üstüne ters pozisyon aldığını düşünsene..
O yüzden treyd dışında inandığım yönde pozisyon aldığım zaman hayatta stop yapmam..
Ben de stop problemini money management ile çözmeyi uygun buluyorum şu ara. Öte türlü yok 200 puana stop ol. Yok 300 puana stop ol derken bakıyorsun sermaye erimiş...Hele swing piyasada stop lossa töbe ettiriyolar
Trendde de terse gelirsen stop loss yapmadan tek çözüm money management...Tabi 8000 puanlık trendde dipten terse gelirsen allah yardımcın olsun ;)
eyyy PY
böyle ufak ufak düşünce de zevkli oluyor ama birden gömdüğünüz zaman çok daha zevkli oluyor biz ayular adına... lütfen bi 3binlik düşüş zevki yaşatın bize
Yorum