şimdilik elbette..buna ragmen dolar artarmı?elbette artar,bu durumda krizin ikinci kırılmasına baglı paranın kendini en güvenli limana atmaya çalıştıgı konusundada erketede olmak gerekebilir..orta uzun vadeli..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Zaten, 2010, 3 üncü çeyrekten önce arttırmayız diyorlarda, şu spekler yok mu spekler..Herşey onların başının altından çıkıyor..ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfaizlere baglı artacagını sanmıyorum doların..işsizlik ana dertleri,göze alamazlar faiz arttırımını sanırım..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Kraliçeye dikkat..
Cuma günkü çöküşten fazla etkilenmemişti..
Dün ve bugün gayet diri..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Ne tahville, ne pariteyle ne de başka birşeyle ilgisi var bizim borsanın..Sanki birinin eline oyuncak diye vermişler oynuyor...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröyleyse bu alem yıkılır diyebilir miyiz?
Tahvil 9,37 ....k24
Yorum
-
1.4595 ten E/D lerin 4/3 ü kapandı.. Teperse tekrar veririm..
En iyipara cepteki para.. HO..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Yıkılırrr Bu Alemmm YIKILIRRRRRRR.....tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröyleyse bu alem yıkılır diyebilir miyiz?
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
haydi öyleyse 3'e kadar mı sayalım 3000'e kadar mıCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYıkılırrr Bu Alemmm YIKILIRRRRRRR.....
Yorum
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröyleyse bu alem yıkılır diyebilir miyiz?
Acık daha longlasın millet sona ver elini 61k larCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYıkılırrr Bu Alemmm YIKILIRRRRRRR.....
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Parite+fdjrCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYıkılırrr Bu Alemmm YIKILIRRRRRRR.....
içerde faizler
Ve bunları iplemeyen bir borsa
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Ciddi anlamda düşündürücü.. Hakkında söylenecek çok şey de var.. Ama bunları söylemek zor.. Malum çoluk çocuk vark24yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterParite+fdjr
içerde faizler
Ve bunları iplemeyen bir borsa
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum

Yorum