Bayindir Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
Tabi ki bende de öyle.İndikatör sadece işlem yapılan enstürümanlarda çalışır." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
😎 1☕ 1 -
Bak söz dinledi. en azından 16625 gelmeli demiştim gelmiş.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler..
İnşAllah...
Epeey de yolu VAR gibi daha++.. Zılgıtı da yedi ya TAze TAzelerinden..
Ekranı kapadığım için kapadım ben. Önemli değil biz de sofra çok sizin tabirinizle.
Umarım daha da güzelleşir
İyi akşamlar" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1☕ 1Yorum
-
Gönlünce olsun...Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak söz dinledi. en azından 16625 gelmeli demiştim gelmiş.
Ekranı kapadığım için kapadım ben. Önemli değil biz de sofra çok sizin tabirinizle.
Umarım daha da güzelleşir
İyi akşamlar
Tabi "sofra" sizin tabirinizken, sadece "çok" kısmı benim ön ilavemdi ilgi tabirinize. )
Thanks.. İyi ak$amlarr..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
👍 1Yorum
-
😎 1👍 1☕ 1Yorum
-
KapatAlım mı long'larımızı ha ! ?? ), yapı$tı kAldı bizim 16,520 diyarına. Sevaba gireriz belki, hem Bi soluklanır, ferahlar, rahatlar, ye$erir bademetDingilin bİst ?..
İçi titriyo palacığın, paracıklarını geri vermemek için kıvırtıp, oyALANıp boyALANıp, çırpınıp duruyo resmen. 0kkuz, çAKma k0lpa boğacık boynuzlusu $eysi...___________________
😀 2Yorum
-
16,58X - ,65X ba$ladık artan miktarlarla better ortili kavur kâr all poz kapamalara..
Yeni gün yüksekli GayRet isteriz hOney MC gasp tahsilat sever style badelibademetDingil $eysi.___________________
Yorum
-
16643 üzerine atamadıkça sıkıntı devam ediyor. Bugün iştah yok." Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Ora mazide kAldı.. Pek Bi i$tahlıydı o vAKit oraları yaladı yuttu geçti.. )Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15643 üzerine atamadıkça sıkıntı devam ediyor. Bugün iştah yok.___________________
😂 1Yorum

Yorum