Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
14868-14855 2 parti az miktarda alımlarım geldi. 14790 a kadar alırım. Stobumu 14775 e çektim" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1 -
maalesef kötüdür. Çünkü onda stop tuşu çalışmıyor. Ama çok sağlam psikolojisi var. Teminat ekler gene bu cenkten sağ çıkarBayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlfa ne durumda acaba bugün hiç yazmadı." Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Adam bugün viop 30 da tamamen doğramaya yönelik oynuyor. Makası nasıl kıstı baksanıza. Teorik fiyatla arasında 200 puan fark var
Açığa satış kalkınca bütün işi burada çeviriyor" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Üstadım ben de Viopta kısa vade ve scalp yapıyorum. Zaten Alfa ile tarzım uyuştuğu için burda yazıyorum. Tek farkımız stop kullanmak.Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlla ki çıkar. Kısada çok iyi dönüyor maşallah ı var. Fakat o bazen orta vadeli dalgaları kaçırıyor acaba kısaya çok mu fazla odaklanıyor. Bu soruyu kendisine de somuş olayım buradan.
Çünkü bizim borsa gibi her şeyden nem kapan , sığ ve yönlendirilen borsa yok. Bir kaç robot ve bir güruhun elinde oyuncak olmuş.
Mesela bugün sadece tüpraştan pay satılması haberi bist 30 u 60 puan etkiledi.
Kar gördüğümde alır tekrar pozisyon alırım. Başarabilirseniz stoplara riayet ederk kısa vade al satlarla çok daha iyi sonuç elde edebilirsiniz.
Orta uzun vade dalgalar için zaten pay vadeliler ce spot kağıtlar tercihim olur." Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1☕ 1Yorum
-
Tespitleriniz çok doğru. Ben de aynı sebeplerden dolayı pay vadelilerde dönemsel dalgalara poz açma üzerine çalışıyorum. Bir kaç haftalık %30-50 arasındaki hareketler. Örneğin akbnk 60-90 hareketi gibi. Senede 2 tane yakalayabilsek büyük nimet. Hem sürekli ekran izlemekten kurtuluyoruz hem de tatminkar kazanç üretiyor.
👍 1Yorum
-
o sebeple bugün kchol de ( kendi ölçülerimde ) yüklü long oldum. Piyasa bu tüpraş satışının ne kadar akıllıca bir hareket olduğunu süzemedi sanırım. Ve o satışın devamı da olacak büyük ihtimalle.Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTespitleriniz çok doğru. Ben de aynı sebeplerden dolayı pay vadelilerde dönemsel dalgalara poz açma üzerine çalışıyorum. Bir kaç haftalık %30-50 arasındaki hareketler. Örneğin akbnk 60-90 hareketi gibi. Senede 2 tane yakalayabilsek büyük nimet. Hem sürekli ekran izlemekten kurtuluyoruz hem de tatminkar kazanç üretiyor.
Dolayısıyla orta vadede bist 30 a görece daha iyi marj bırakacak bence. Düşerse de ekleme fırsatı verir." Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1☕ 1Yorum
-
benim koç holdingdeki hedefim çok daha yüksek orta-uzun vadeBayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBilgi paylaşma ve istişare anlamında kchol 200 sahol 102 civarına tepmeli. Bende görünen ilk tepki hedefleri bunlar.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1☕ 1Yorum
-
14868-855-840-820-800 lışlarım geldi. 780 ve 760 da yazdım. Stobumu 18748 e çektimCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
14868-14855 2 parti az miktarda alımlarım geldi. 14790 a kadar alırım. Stobumu 14775 e çektim" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Eyvallah forumda$lar, kolay gelsin bereketli olsun..
Bayram ertesi feci tokatlamı$ olduk "gloBal anlamda terse bırakılan" palacığı, i$ bu sebep makası-takası-grafı herbi$eyi kastı, iyice sığla$tırmı$ olduğu bİstek piYasada pek kıymetli paracıklarından resmen zor kullanarak geri istiyo sahtekâr adisi gaspçı..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
😞 1Yorum
-
AnlıkTA 14,757 Boeing gün dibi desek, son long TRade'imizin taze görece maliyetine -255.00 puan mesafedeyiz.
Belki TAm da bİst'in kalkı$ yeridir burası ??..
Gerekse kol bile keseceğiz belki daha iyi uygun yereler olu$ursa hesabı..
Ve fakat D0Wargil abisinde ise güzel toparlanmalar ba$ladı, bizimkisi böyle a$ırı gev$emi$Kene.
BakAlım hayırlısı..
ExTRa yoruyo i$te her daim bizim sığ dandik bademetDingil bİst'inye dalgaları.___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum

Yorum